Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Makari Caviar Clarifying Gel | Ansiktsvask for jevnere hudtone

Av Makari

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Med Makari Caviar Clarifying Gel kan du endelig få en ansiktsrens mot uren hud som vil jevne ut hudtonen din samtidig som den skånsomt renser ansiktet. Hemmeligheten bak denne effektive kremen er superingrediensen kaviar. Kaviar er nemlig like luksuriøst på huden som den er på tallerkenen, og med kaviar kan du fornye, rense og fukte huden din på en mild og effektiv måte.

 • Renser og tilfører fuktighet
 • Ansiktsvask mot jevnere hudtone
 • Motvirker hyperpigmentering og mørke flekker
 • Anti-aldring
 • Renser huden for urenheter
 • Inneholder superingrediensen kaviar
 • Gratis test av andre Makari-produkter

Grunnen til at Makari Caviar Clarifying Gel er så effektiv som ansiktsrens mot uren hud er at den kommer i geléform. Med gelé blir ingrediensene enda mer konsentrerte og du får en større konsentrasjon påført huden din. Gelé blir som regel også bedre absorbert inn i huden så du får maksimalt ut av hver dråpe.

Les Mer
Type: gel
Størrelse: 90 ml

Hva er Makari Caviar Clarifying Gel?

Dette er en ansiktsvask mot jevnere hudtone hvor du vil finne superingrediensen kaviar. Kaviaren du vil finne i Makari Caviar Clarifying Gel er av en type med en cellestruktur som likner den du finner i mennesker. Derfor er denne kaviaren enda mer effektiv når det kommer til fornying, utjevning og fuktighetsgiving.

Hvorfor velge Makari Caviar Clarifying Gel?

Hva inneholder Makari Caviar Clarifying Gel?

Kaviar-ekstrakt: En naturlig ingrediens med utallige fordeler. Med kaviar kan huden din endelig slåss tilbake mot aldringsprosessen og tørrhet.

Bjørnebær-ekstrakt: I bjørnebær finner du mange antioksidanter. Dette bæret har dessuten anti-inflammatoriske egenskaper.

Kamille-ekstrakt: Dette er en beroligende plante som virker anti-inflammatorisk og beroliger irritert og rød hud. Den tilfører også en behagelig duft til vår ansiktsrens mot uren hud.

Stemorsblomst-ekstrakt: Stemorsblomster er rike i vitamin E og kan derfor sakke produksjonen av talg på huden. Den er også effektiv mot en rekke hudplager som akne, eksem og rosacea.

Kattost-ekstrakt: Denne planten virker anti-inflammatorisk og anti-bakteriell og beroliger sensitiv hud.

Lakrisrot-ekstrakt: Lakrisroten brukes oftest i kampen mot hudsykdommer. Den vil berolige og lege sensitiv hud.

Brukeranvisning

Påfør Makari Caviar Clarifying Gel på et nylig rengjort ansikt. Deretter kan du påføre en god hudkrem – prøv for eksempel Makari Caviar Face Cream.

Rens huden din. Du bør rense huden din rundt én gang i uken. Masser forsiktig huden når du eksfolierer slik at døde hudceller fjernes.

Påfør Makari Caviar Clarifying Gel direkte på område du ønsker å behandle. Masser geléen inn i huden for best resultater. Deretter lar du geléen trekke inn i huden i rundt fem – ti minutter.

Bruk en klut eller lignende for å tørke vår ansiktsvask mot ujevn hudtone av huden. Pass på at huden tørker skikkelig.

Repeter disse stegene når kvelden kommer for best resultater.

Trygg og effektiv

Makari Caviar Clarifying Gel er trygg og skånsom på alle hudtyper. Dette er en ansiktsvask mot jevnere hudtone som har blitt designet for alle hudtyper. Vi anbefaler likevel at du leser gjennom ingredienslisten hvis du er usikker på om du tåler alle ingrediensene. Du kan også utføre en test på et lite område av huden.

Slik bestiller du din Makari Caviar Clarifying Gel!

Det kunne ikke være lettere å bestille Makari Caviar Clarifying Gel fra ShytoBuy. Følg simpelthen instruksene og kontakt kundeservice hvis du er usikker på noe. Hver pakke fra Makari kommer med en gratis prøve av et annet Makari-produkt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Når jeg først leste om dette produktet så trodde jeg det kom til å lukte fisk...men etter å ha fått den, så klarer jeg ikke å slutte å bruke den.
 • * Har gange hvit hud naturlig, noe som gjør at flekker på huden er enda verre å fjerne, fordi de ses så godt. Denne har virkelig hjulpet meg med å få huden til å bli glatt, ren og sunn!
 • * Denne er flott for noen som ønsker å jevne ut hudtonen, sola har fått huden min til å være mørkere enkelte steder, noe som ikke ser så fint ut etter at jeg setter på sminke..
 • * For alle som ønsker en klarere hud som ser frisk ut sånn som i alle reklamer hvor en kvinne vasker ansiktet sitt og hudtonen er bare helt perfekt, da må jeg si, jeg føler meg som i en reklame hver morgen :D
 • * For en lukt!!! Får ikke nok av den, synd den ikke kan spises hahah.. alle Makari sine produkter er helt nydelig
 • * Denne kan virkelig brukes av alle! Kjøpe en til alle venninne mine etter at du begynte å spørre om hvorfor huden min ser så bra ut haha
 • * Har lest masse om dette produktet, utrolig at de ikke selger det i andre butikker i Norge... elsker prisene på denne siden, veldig rimelig og har virkelig vært fornøyd med alle produktene jeg har fått så langt !
 • * Dette er et "must-have" jenter!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev