Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Clarifying Exfoliating Antiseptic Såpe 200g Såpe | Ansiktsrensende såpe

Makari

189.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Makari soap er perfekt for de som sliter med kviser i ansikt. Makari soap har eksfolierings effekt som hjelper å rense huden og gi en frisk og glatt hud, få ren hud ved bruk av denne fantastiske såpen og bli kvitt kviser i ansikt raskt og effektiv. Makari soap inneholder en mild og unik blanding av naturlige ingredienser, noe som gjør den egnet for de som har sensitiv hud. En kombinasjon av aprikoskjerner i denne såpen hjelpe deg å oppnå mer ungdommelig hud etter hvert.

 • 100% naturlig
 • Idealt for daglig bruk
 • Egnet for de som har kviser i ansikt
 • Balanserer din fuktighet og hjelper deg å få ren hud
 • Beskytter huden din samtidig gi en glød
 • Perfekt for både menn og kvinner
 • Egnet for kropp og ansikt
 • Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Soap hjelper deg å vaske bort urenheter slik som forurensning i miljø, urenheter og døde hudceller. Makari soap inneholder kvalitets ingredienser som bidrar til å få fram en mer fruktbar og ungdommelig hud tone, ikke mins hjelper deg til å bli kvitt kviser i ansikt . Hvis du er på et oppdrag for glattere hud og finere utseende, så er makari soap svaret.

  Les Mer
Type: Såpe
Størrelse: 200 g

Hva er Makari Soap?

Makari soap er som mange andre såpe, men denne inneholder kun naturlige ingredienser og er perfekt for de som ønsker en mild og effektiv behandling får å fjerne kviser i ansikt. Du kan få en ren hud og veldig myk hud ved bruk av denne Makari soap. Såpen hjelper med å bli kvitt urenheter og kviser i ansiktet samtidig nærer huden din, og ikke tørke den ut for mye. Eksfolierings effekten i såpen er perfekt for å fjerne dødehudceller slik at nye og frisk hud kommer frem. Samtidig vil Makari soap fjerne overflødig olje og smuss fra hudoverflaten, slik at du får en friskere glødende utseende uten viser i ansikt. Ikke bare vil det hjelpe deg å se sunnere, men du bør føle deg sunnere også! Få ren hud med Makari soap

Hvordan fungerer Makari Soap?

Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Soap inneholder enkle, men effektive naturlige ingredienser som inneholder effektive egenskaper som holder huden ren og reduserer kviser i ansikt. Såpen hjelper også med å arbeide for å lysne kjedelig hudtone og vaske bort døde hudceller Andre nøye utvalgte ingrediensene arbeide for å rense og gjenopplive huden din.

Hvordan bruker Makari Soap?

Såpen er veldig lett og enkel å bruke for å få ren hud og kan integreres i daglig vaske rutine. Reduser kviser i ansikt ved daglig bruk av sopen på ansikt og hele kroppen mens bading eller dusjing for best resultat. Det anbefales 2 såpe, en for ansikt og en for kropp.

Når kan jeg se resultater?

Vanligvis kan mange brukere se resultater innen uker ved bruk av Makari Soap daglig og regelmessig. Som alltid er det viktig å merke seg at resultat vil variere mellom brukere, spesielt med naturlige hudpleieprodukter vil resultatene kan variere fra person til person. Det anbefales at for å oppnå optimale resultater bruke såpe hver dag.

Sikker å bruke?

Har du kviser i ansikt? Prøv denne såpen, siden Makari Soap er laget av helt naturlige ingredienser bør du ikke oppleve noen uønskede bivirkninger når du bruker den. Vi anbefaler at du bør sjekke alle ingrediensene på forhånd for å sikre at du ikke er allergisk mot noen. Aldri konsumerer produktet eller ta kontakt med øynene.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Denne såpen er helt fantastisk. Ansiktet mitt hadde masse kviser. Når jeg først bruke denne eksfolierende såpen, fjernet den all død hud. Jeg var målløs!!!!!!
 • * Elsker denne såpen. vil ikke bruke noe annet! Det lysner huden min og tørker ikke ut.
 • * Jeg har brukt det 4 dager nå, og jeg kan se forskjellen. Det har ikke gjort huden min lysere i det hele tatt.. bare jevnet den ut.
 • * jeg hadde mye kviser og arr fra kvisene. Etter at jeg brukte såpen hver dag har jeg sett at huden min ser jevnere ut.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev