FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Makari

Makari

Filtre

Type
Pris
188 kr850 kr
Merke
Vurdering
 
Filter

Om Makari

Makari er en høy kvalitet og effektiv hudpleie merkevare kjent over hele Europa. Produktspekteret ble opprinnelig laget for å fjerne misfarging av huden.

Makari™ de Suisse er et effektivt hudpleiemerke fra Sveits. Dette varemerket av høy kvalitet er kjent over hele Europa, og ble opprinnelig startet for å skape produkter som kunne bidra til å fjerne ulike misfarginger i huden. Sveitserne er kjente for sitt øye for detaljer og for produkter av høy kvalitet. Dette er selvfølgelig også kjennetegn ved Makari. Firmaet startet opp med kun sju produkter i sin portefølje, men takket være den store suksessen og ikke minst populariteten inneholder porteføljen nå mer enn 60 ulike produkter! Det beste av alt er at selskapet stadig utvikler nye produkter, som alle tilfredsstiller det samme høye kravet til kvalitet. Produktene til Makari™ de Suisse spenner fra hudpleie og sminke til body lotion og produkter til baby. Produktene er velegnet for alle, uansett alder og hudtype eller hudfarge. Det store utvalget av produkter gjør det enkelt å finne det eller de som egner seg for din hudtype, slik at du kan få de resultatene du ønsker deg.

Helt Naturlig

Hemmeligheten, som man gjerne kan kalle det, bak suksessen til Makari™ de Suisse er det faktum at de inkluderer noen ingredienser og utelukker andre ingredienser. Alle deres produkter har blitt skapt og produsert kun ved hjelp av naturlige planteekstrakter fra jord og hav. I sine produkter inkluderer Makari™ de Suisse kun ingredienser som verden over er kjent for å bidra til å fremme en sunn og glødende vakker hud. Uønskede bestanddeler, som blekemidler, kjemikalier og hydrokinon, blir ikke inkludert i noen av produktene fra dette populære merket. Disse ingrediensene er ofte å finne i mange av de merkene som selges på dagens marked. De kan, dessverre, ha negative bivirkninger på huden din, noe som spesielt er tilfelle dersom du har sensitiv hud. Denne sveitsiske merkevaren er derfor fremfor noen annet svært stolt av den høye kvaliteten på alle produktene de selger samt det faktum at det kun brukes naturlige ingredienser.

Hudpleieekspertene hos Makari har utviklet, skapt og patentert to giftfrie og ikke-kjemiske komplekser kalt «Vegeclairine» og «Organiclairine». Disse to er fulle av naturlige planteekstrakter som sammen jobber for å gi deg den huden du alltid har drømt om. Daglig bruk av produkter tilpasset din hudpleie vil bidra til at du målrettet jobber for huden din.

De naturlige ingrediensene i produktene fra Makari™ de Suisse er blant annet ekstrakt av morbær, et bær som er kjent for sitt høye innhold av antioksidanter, ekstrakt av bearberry eller arbutin, ekstrakt av sitron og ekstrakt av lakris. I tillegg brukes også naturlige og effektive ingredienser som gull, kaviar, svovel, shea smør, vitamin C og E, gulrotolje, mandelolje, argan olje og olje fra kokosnøtt. Ingen av produktene er testet på dyr og de inneholder heller ikke gluten.

Alle produktene fra Makari™ de Suisse er, som allerede nevnt, laget av helt unike og naturlige ingredienser. Det skal derfor ikke være noen bivirkninger ved bruk. Det kan likevel hende at du personlig er allergisk mot noe av det som står på ingredienslisten, derfor anbefaler vi at du leser denne nøye før bruk. Dersom du ønsker å være på den helt sikre siden, kan du teste produktet på hånden din. Påfør produktet på hånden og la det sitte der i rundt 30 sekunder. Husk å unngå kontakt med øynene.

Merkets filosofi

Makari betyr rett og slett vakker på Swahili, og dette er et navn som virkelig synliggjør merkets filosofi. Produktene skapes i sveitsiske laboratorier der avansert teknologi og nøye utvalgte og sammensatte ingredienser sammen resulterer i produkter av høy kvalitet.

I mer enn 20 år har selskapet jobbet med å skape produkter som skal hjelpe kvinner og menn over hele verden, uansett hudtype, å få den vakre og glødende huden de ønsker seg. Uavhengig av hva dine hudproblemer er, så har Makari skapt et naturlig kvalitetsprodukt som kan hjelpe deg og det er de innovative og trygge ingrediensene sammen med dine gode, daglige rutiner som sammen jobber for å gi deg det ønskede resultatet. Ikke bare kan du få hjelp til å oppnå den huden du drømmer om. Du får også hjelp til å beholde den vakre huden din og beskytte den mot skader fra blant annet vind og vær.

Hos Makari jobber de ut fra en lidenskap for naturlig hudpleie og et ønske om å etablere et merke med nøye utvalgte produkter som kan hjelpe et stadig voksende marked av kunder. Produktene til Makari™ de Suisse er skapt med det mål for øyet å hjelpe alle mennesker uansett hudtype med de utfordringene de måtte ha. Inspirasjon henter de fra tradisjonsrike måter å ivareta huden på. Når dette så blandes med våre dagers moderne teknologi blir resultatet en rekke produkter som du kan stole på.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.