Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Extreme Carrot & Argan Lotion 500ml Lotion | Kroppslotion med Organiclarine ™ og vitamin E, C.

Makari

689.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Endelig har Makari kommet med mest ettertraktet ingredienser Organiclarine™ og Vitamin E, C i sin Makari Extreme serie. Makari Extreme Toning Milk, en fuktighetskrem regime spesielt utviklet for å fjerne urenheter og synlig lysne huden og etterlater den frisk og glødende. De hudlysnings og fuktighetsgivende egenskaper av argan og gulrot oljen i makari extreme lotion inneholder naturlige vitaminer og glyserin som kan lysne hudfarge uten å skade huden din.

 • Inneholder hudjevnings ingredienser argan olje og gulrot olje
 • Fjerner urenheter og øker utstråling av huden
 • Inneholder Vitamin –E, C & Organiclarine
 • Naturlige planteekstrakter som lyser hud hudfargen
 • Skader ikke huden
 • Anbefales for alle hudtyper
 • Gratis Frakt

Alle produktene av den nye Makari Extreme Argan & Gulrot olje linje er forskjellige i form, men lik i funksjon. Den Makari Extreme Toning Milk er en effektiv toning milk som har litt tykkere konsistent enn Makari Extreme Toning Cream. Det lysner din hudtone, samt gir fuktighet og behandler huden din. Makari Extreme lotion i dag og få gratis frakt.

Les Mer
Type: Lotion
Størrelse: 500 ml

Hva er Makari Extreme Toning Milk ?

Naturen er full av masse hud reparerende elementer. Makari extreme toning Milk er fylt med argan og gulrot olje som er ganske effektiv hudlysnings ingredienser for at huden din skal bli mer strålende og ungdommelig. Makari Extreme lotion omfavner naturlige vitaminer og glyserin for å fuktig gjøre huden og jevne ut misfarging.

Hvordan virker Makari Extreme Toning Milk?

De aktive ingrediensene i Makari Extreme Toning Milk, argan olje , gulrot frø olje og Organiclarine bidrar til å forvandle din kjedelig og ujevn hudtone til hud som ser mer strålende og ungdommelig.

 • Argan Oil - Brukes som en hud fuktighetskrem til hydrat og myke hud.
 • Carrot Oil - Beskytter mot miljøgifter og glatter huden med potente antioksidanter.
 • Organiclarine - bidrar effektivt redusere hyper pigmentering å visne bort over tid som vil forsiktig lysne huden.

Hvordan bruker jeg Makari Extreme Lotion?

Har Makari Extreme Toning Milk bivirkninger?

Makari Extreme Toning Milk er lik de andre produktene i serien som også har 100% naturlige ingredienser, derfor bør du ikke oppleve noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du leser gjennom ingrediensene i ingredienslisten ovenfor, i tilfelle du har allergier som kan bli utløst. Dersom du bestiller produktet, så burde du gjøre en liten test med en liten mengde Makari Extreme Toning Milk på hudens overflate og se hvordan huden reagerer. Dersom du fortsatt er usikker på om du kan bruke produktet, så burde du konsultere deg med din nærmeste hudlege.

Hvordan bestille Makari Extreme Toning Milk?

Husk at hvis du bestiller Makari Extreme Toning Milk før Kl. 16:00 Man-Tors, så sender vi pakken samme dag slik at du kan få den raskest mulig. Bare trykk på «Legg i handlekurven» og gå direkte til betalingssiden.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Makari produkter er spesielt fra for mørk hud hørte eg og ble anbefalt denne fra min venn. Føler at huden min har blitt mye lysere og friskere
 • * Likten den godt, kona mi kjøte den til meg for å bli kvitt mørke områder i anskitet, så lang så bra!
 • * vel verdt prisen !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev