Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Makari Peel-Off Mask | Ansiktsmaske til fet hud

Makari

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Plages du av fet og uren hud? Makari har nå lansert en ansiktsmaske mot fet hud som beroliger, behandler og gir næring til uren hud. Makari Peel-off Mask er en luksuriøs pause i en travel hverdag som gir huden din alt den trenger for å bekjempe urenheter.

  • Gir en jevn og glødende hudtone
  • Forebygger talgproduksjon
  • Fjerner urenheter
  • Renser porene
  • Bidrar til å jevne ut pigmentflekker i ansiktet
  • Gratis Makari-prøve

Revolusjoner hudpleierutinen din med vår Peel-off Mask og gi huden din tilbake gløden og næringen den mangler. Peel-off Mask er dessuten en ansiktsmaske mot fet som også kan bidra til å fjerne pigmentflekker i ansiktet.

Les Mer
Type: Maske
Størrelse: 175 ml

Hva er Makari Peel-off Mask?

Peel-off Mask er en ansiktsmaske mot fet hud. Nyt en velfortjent, luksuriøs og produktiv pause med Makari Peel-off Mask – og når du fjerner den, gled deg til sunn og glødende hud! Når du introduserer denne ansiktsmasken inn i hudpleierutinen din kan du endelig finne det lille ekstra for å fjerne pigmentflekker i ansiktet uten at du irriterer huden din.

Makari Peel-off Mask inneholder kaviar fra det kaspiske hav. Dette er den kaviartypen som passer best til en menneskelig cellestruktur. Når du bruker Makari Peel-off Mask vet du dermed at du får maksimalt ut av en kaviar som er proppfull av proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Du vil også finne hudblekende og rensende ingredienser i vår ansiktsmaske mot fet hud.

Brukeranvisning

Dette er en ansiktsmaske mot fet hud og anbefales for deg med fet og uren hud. For best resultater bør du påføre et tynt lag over ansiktet. Pass på at du dekker pannen, tinningene, nese og haken – det er ofte disse områdene som rammes hardest av akne og andre urenheter som kommer av fet hud. Så slapper du av de femten minuttene det tar for masken å tørke – deretter kan du enkelt og greit skrelle av masken og nyte en sunnere hud!

Vi anbefaler at du påfører et tynt lag på ansiktet. Pass på at du dekker pannen, nesen og haken.

La masken virke i femten minutter.

Når masken har fått virke i femten minutter avslører du glødende hud ved å skrelle masken av forsiktig!

Trygt og effektivt

Som med alle produktene her på ShytoBuy inneholder Makari Peel-off Mask kun naturlige ingredienser. Derfor er det heller ingen kjente bivirkninger til denne ansiktsmasken. Vi anbefaler likevel at du sjekker ingredienslisten hvis du tror du kan reagere på noe.

Slik bestiller du din Makari Peel-off Mask!

Det kunne ikke være lettere å bestille Peel-off Mask fra ShytoBuy. Følg simpelthen instruksene og kontakt kundeservice hvis du er usikker på noe. Hver pakke fra Makari kommer med en gratis prøve av et annet Makari-produkt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev