Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Skin Repairing & Clarifying Serum 40ml Serum | Serum for fine linjer og rynker

Makari

549.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Makari Skin Repairing & Clarifying Serum reduser raskt sporene av fine linjer og rynker samtidig hydrerer slik at du får en fin hud. Makari Serum hjelper med å gi en strålende og vakker hud. Produktet hjelper også å bli kvitt urenheter i huden som hudormer, pigmentering og misfarging. Med Makari serum vil du merke forskjellen etter noen uker og til og med oppleve å få fin hud, og at huden din ser yngre og sunnere.

  • Reduser merker av akne arr, pigmentflekker og hudormer
  • Fri fra hydrokinon forårsaker irritert og tørr hud.
  • Denne formula vil bidra til å redusere talgproduksjon
  • Øker hydrering for å opprettholde en friskt og ung hud
  • Få fin hud ved å forebygger utbrudd av hudormer, kviser og misfarging på huden
  • Kan også brukes på albuer, knær, knoker, tær og akne arr.

Få vakker hud med Makari serum. Serum kan bygge en sterk og klar hud, samtidig redusere arr, pigmentflekker, og kviser. Det unike med Makari er at de er fri for hydrokinon noe som forårsaker irritert og tørr hud, noe mange hudleger er svært mottatt. Bestill nå og få fin hud.

Les Mer
Type: Serum
Størrelse: 40 ml

Hva er Makari Serum?

Makari Skin Reparasjon og Clarifying Serum er et serum som dekker områder av huden som er utsatt for misfarging, pigmentering eller voksne ormer og akne arr. Makari serum hjelper deg å få fin hud. Makari Skin reparing og Clarifying Serum inneholder naturlige ingredienser og er spesielt utviklet for berørte områder av huden og til å beskytte huden og hindre muligheten for fremtidige utbrudd. Få fin hud tilbake med bruk av Makari Serum.

Hvordan virker Makari Serum?

Få vakker hud med Makari Serum som inneholder både en hud reparerende og en avklarende serum. Produktet er en blanding av naturlige ingredienser som er spesielt utviklet for å stramme og reparere huden og samtidig rengjøring og gi varig beskyttelse. Få vakker hud ved bruk av denne serum som er ganske bra for huden. Ingrediensene virker ikke bare på overflaten av huden men trenger inn i huden til å gi en betydelig fuktighet, og for å kunne opprettholde en lys ung hud, denne makari serum hjelper deg å få fin hud.

Hvor lang tid før jeg ser resultater?

Som med mange andre naturlige hudpleieprodukter kan resultatene variere for hver enkelt, ved påføring av serum daglig vil du kunne se resultater etter noen uker, få vakker hud nå. Få fin hud med denne Makari serum. Den mest optimale resultater vil oppstå ved å anvende serum daglig.

Hvordan bruker jeg det?

Makari Serum er enkelt å bruke. Ta noe få dråper av Makari serum i hånden og klapp inn i huden. Ved å klappe inn i huden vil serumet absorbere i huden raskt. Påfør på morning og kvelden.

Finnes det bivirkninger?

Makari Serum er laget av kun naturlige ingredienser, og det er ingen kjente bivirkninger, men vi anbefaler deg å sjekke gjennom alle ingrediensene i produktet før bruk for å sikre at du ikke er allergisk mot noen. Må ikke svelges og unngå å få kontakt med øynene.

Hvordan kan jeg bestille min Skin reparing og Clarifying Serum?

Bestill Skin Reparasjon og Clarifying Serum fra ShytoBuy er enkel, sikker og diskret. Hvis du bestiller før 16.30 på hverdager vil vi sende produktet samme dagen. Hva venter du på, bestill nå.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Nettopp begynt , men den søteste serum jeg har prøvde.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev