Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Male Edge Basic

Penisforstørrer

Male Edge

1,089.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Male Edge er en ny og innovativ penisforlenger som kan forstørre penisen din i både lengde og omkrets. Male Edge penisforlenger er designet med tanke på komfort og holdbarhet. Penisforlenger kan brukes i lange perioder uten å forårsake behager eller ulemper. Den er enkelt å bruke, er diskret under klærne så du ikke trenger å bekymre deg. Oppnå større penis, enkelt og sikkert med langvarige resultater med denne populære penisforlengeren.

 • Kommer med 1 års produkt garanti
 • Male Edge bruker en innovativ metode for å øke penisstørrelse
 • Male Edge penisforlenger er prisvinner og anbefalt av leger
 • Male Edge bidrar til bedre seksuell ytelser
 • Produktet vant pris for beste produkt ved sexmessen Erofame
 • Male Edge kan brukes diskret under klær i lengre perioder
 • Produktet kommer med en praktisk bæreveske

Male Edge bruker en innovativ teknologi for å oppnå penisforlengelse. Kjøp Male Edge i dag og oppnå dine mål på en smertefri og naturlig måte. Male Edge har på verdensbasis blitt brukt av over 500.000 menn. Og nå kan du kjøpe Male Edge penisforlenger fra ShytoBuy. Vi sender den diskret og samme dag dersom du bestiller før kl.16.00

Les Mer

Hva er Male Edge & Hvordan fungerer det?

Male Edge er en penisforlenger som er smertefritt og trygt å bruke. Produktet bruker en ganske ny og innovative teknologi som bidrar til å øke lengde og omkrets på penisen. Vi har tre ulike versjoner av Male Edge som er tilgjengelig, Basic, Ekstra og Pro. Hver Male Edge kan hjelpe med å øke penis størrelse. Men vær oppmerksom på at resultatene varierer fra person til person.

Male Edge kan brukes diskret under klærne uten at noen ser du har den på, og det er komfortable og behagelig å bruke, slik at du kan fint bruke den timevis uten å forårsake noen ubehag. Male Edge penisforlenger sin store suksess skyldes at resultatene er kan gi langavrige resultater.

Male Edge Basic benytter seg av trekkraft som former cellevevet i penisen. Denne prosessen er smertefri og er kjent for å kunne gi langvarig forlengelse av penisen. Ved å påvirke cellevevet til å vokse så vil penisstørrelsen gradvis bli større. Med Male Edge Penisforlengelse får du et kvalitetsprodukt som har blitt brukt av over flere tusen menn verden over.

Hvordan bruker jeg Male Edge Penisforlenger?

Penisforlengeren er utrolig lett å bruke og komfortabel. Før du begynner med penisforlengelser enhet er det viktig at du er rolig og avslappet.

 • Plasser penisen i ringen og løft forstykket opp
 • Tilpass gummireimen
 • Vri de sorte stengene i klokkeretning og trekk for å forlenge dem. Vri dem mot klokkeretning for å låse når du har oppnådd ønsket lengde
 • Løft stengene opp og press dem inn de grønne skinnene til du hører et klikk
 • Du kan øke trekkraften forsiktig ved å dytte stengene med tommelfingrene. Stopp når du hører et klikk.

Er det Trygt og Enkelt å Bruke?

Male Edge er håndlaget av høykvalitets materialer som er allergivennlige. Produktets sikkerhet er testet med CE merket og sikkerhetsgodkjent internasjonalt. Den er også tilpasset og utformet for å være komfortabel nok til å bli brukt i flere timer i strekk. Det kan brukes av alle, og er innrettet til å bli justert til størrelse. Det er trygt og sikkert å handle på ShytoBuy.no, vi er en godkjent selger av Male Edge og har solgt produktet i flere år.

Hvilken Male Edge skal jeg velge?

Kjøp penis extender fra Male Edge og øk sjansene for å få en større penis. De ulike variantene Male Edge Basic, Extra og Pro har ulike ekstrautstyr. Ekstrautstyret kan hjelpe deg å få en mer behagelig behandling.

Male Edge Basic Male Edge Extra Male Edge Pro
- 1,229.00Kr 1,439.00Kr
Male Edge blå penisforlenger Male Edge grønn penisforlenger Male Edge rød penisforlenger
Farge Hvit/blå Grønn/sort Sort/hvit
Oppbevaringsveske
Måleenhet
bruksanvisning
Reiseveske
Gassbind for beskyttelse
Instruktions DVD
Antall beskyttelsesputer 1 stk 2 stk
Antall komfortstropper 2 stk 3 stk 5 stk

Hvordan bestiller jeg?

Kjøp penis extender raskt, diskret og trygt fra ShyToBuy. Kjøp penis extender på man-tors innen kl.16.30 og få pakken sendt på samme dag. Du kan sikre deg et godt kjøp penis extender fra Male Edge har nemlig høy dansk kvalitet. Bare trykk på ”Legg i handlevognen” når du er klar og øk penisstørrelsen om noen få dager!


Registrer
For Nyhetsbrev