Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Male Edge Pro Penisforstørrer

Male Edge

1,439.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Male Edge Pro kombinerer alle de beste fordelene fra Basic og Extra – utgavene, og kommer ytterligere tilbehør. Du får mye for pengene med Male Edge Extender, ettersom den har absolutt alt du trenger for å legge noen ekstra cm enkelt, gradvis og smertefritt til penisen.

 • Dansk produkt – dansk kvalitet
 • Mer enn 500.000 menn i hele verden bruker Male Edge
 • Male Edge Extender gir deg bedre sexfunksjon og sexlyst
 • Kan hjelpe mot Peyronies sykdom
 • Kan bruke diskret under klær i lengre perioder
 • Kommer med et stort antall av ekstratilbehør
 • Kommer 2 års fabrikkgaranti

Penisforlengeren fra Male Edge Pro oppfyller alle kravene som en mann kan til en penisforlenger. Takk være innovativ teknologi skiller denne forlengeren seg fra andre merker på markedet. Tusenvis av menn over hele verden har allerede opplevd de fantastiske resultatene som Male Edge kan tilby, og med Pro-pakken du kan også det.

Husk at vi leverer til hele Skandinavien, Grønland & Europa.

Les Mer

Hva er Male Edge Pro?

Male Edge Pro er av høy kvalitet, og bruker en anerkjent trekkteknologi som kan gi en langvarig større penis, både i omkrets og lengde. Få større penis med penisforlengeren Male Edge Pro . Den har allerede hjulpet mer enn 500.00 menn verden over med gi dem ønsket penisstørrelse, og produktet får flere tilhengere for hver dag som går. Denne store suksessen skyldes ikke bare at Male Edge Extender gir gode resultater, men også at produktet blir levert både raskt og trygt.

Hvordan virker Male Edge Pro?

Male Edge Extender bruker trekkteknologi som er en naturlig form for celledeling, og så er kjent som «cytokinese. Få større penis med penisforlengeren som bruker kroppens naturlige vekstpotensiale for sikre vekst under trykk. Male Edge Pro fremskynder deling og formering av cellevev og gir menn mange fantastiske fordeler. Resultatene vil naturligvis variere for den enkelte bruker, ettersom kroppen reagerer ulikt på behandlingen med Male Edge Pro

Er effekten langavrig?

Til forskjell fra andre metoder til penisforstørring så kan effekten som tilbys av Male Edge Pro bli mer langvarig. Male Edge Pro kan hjelpe med å forstørre penisen med penisforlengerens trekkteknologi som har blitt utviklet i Danmark. Den innovative metoden øker celledelingen i penisen, som for noen blir mer langvarig enn for andre.

Hvordan bruker jeg Male Edge Pro?

Male Edge Extender er utrolig enkel å bruke og den er veldig komfortabel. Dette sørger nemlig ekstra utstyret for. Før du bruker Male Edge Extender så er det viktig at du helt avslappet.

 • For å bruke Male Edge Extender så skal du først plassere basisringen ved roten av penisen, og sett gummiremmen rett bak penishodet.
 • Deretter justerer du stengenes lengde slik at de passer til penisen din, dette gjør du ved å dreie dem en kvart runde med klokka for å løsne, og deretter tilpasse lengden.
 • For å låse stengene så skal du dreie dem mot klokka, de gir fra seg et lite klikk som forteller at de er låst.

Hvilken Male Edge skal jeg velge?

Penisforlengere kommer med masse ekstrautstyr og reservedelser, slik at du effektivt kan få større penis.

 • 1x Male Edge Proc
 • 1x Måleenhet
 • 1x Ekslusiv oppbevaringsveske
 • 1x Komfortstropp
 • 2x Beskyttelsesputer
 • 1x Beskyttende gassbind
 • 1x Instruksjons-DVD
Male Edge Basic Male Edge Extra Male Edge Pro
1,090.00Kr 1,229.00Kr 1,439.00Kr
Male Edge blå pro Male Edge grønn pro Male Edge rød pro
Farge Hvit/blå Grønn/sort Sort/hvit
Oppbevaringsveske
Måleenhed
bruksanvisning
Reiseveske
Gassbind for beskyttelse
Instruktions DVD
Antall beskyttelsesputer 1 stk 2 stk
Antall komfortstropper 2 stk 3 stk 5 stk

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt, diskret og trygt å bestille produktet fra ShyToBuy. Husk at du kan få pakken allerede i morgen ettersom vi har dag-til-dag levering (gjelder alle bestilling lagt inn mandag-torsdag innen kl.16.). Alt du trenger å gjøre er å trykke på «Legg i handlekurv» og fortsette til kassen. Og snart kan du få hjelp med oppnå ønsket penisstørrelse.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Jeg var først skeptisk til produktet på grunn av sin pris , men jeg må si at jeg ble imponert over enheten. det er et kvalitetsprodukt akkurat slik de nevner her .
 • * Etter år med å kaste bort pengene mine på kosttilskudd og piller er som ikke selv øke en cm , har jeg endelig funnet noe som som fungerer. den har økt selvtilliten min så mye
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev