• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Male Edge

Male Edge

Filtre

Pris
1,088Kr1,440Kr
Merke
Vurdering
 
Filter

Historien om Male Edge

Male Edge er en del av den danske DanaMedic , som har vært i virksomhet siden 1995. Det er også dette selskapet som står bak den populære penis ekstender kalt Jes Ekstender. I 2008 kom Male Edge til verden som en ny og videreutviklet penis utvidelse med et innovativt design og et alternativ til de som har et litt lavere budsjett. Alle penis ekstendere fra DanaMedic blitt utviklet for å kunne gi brukeren den mest effektive og komfortable forlengelse uten bruk av operasjonen.

Filosofien bak Male Edge er at det skal bli sett på som en form for selvutvikling. Male Edge penis forstørrer er et kvalitetsprodukt for menn som ønsker å skjemme bort seg selv og muligens deres partner, ved å forstørre deres penis på en trygg og sikker måte.

Priser og Omtaler

Det er ikke bare oss som vet at Male Edge forlengere er innovativ og banebrytende produkter. I 2011 vant penis ekstenderen prisen for beste nye produkt på sexmessen Erofame i Hannover. Erofame er en av verdens største sexmesser og det kan derfor sies å være en veldig hyggelig pris . Vi er stolte av å være leverandører av disse flotte produktene som allerede har hjulpet hundretusener av mennesker over hele verden.

Det er ikke kun på messer at DanaMedics produkter har vært i rampelyset . I en TV- dokumentar viste det på TV3 den britiske TV-verten Tim Shaw bruker en Jes Extender i 2 uker. Resultatet ble en forlengelse på 1,25 cm ! Han kunne like gjerne ha brukt et Male Edge som teknologien siden den er den samme. Vi vil imidlertid gjøre det klart at resultatene og varighet kan variere fra person til person.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.