Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Manuka and Tea Tree Oil Olje mot skabb og infeksjoner som skyldes insektbitt

Av Manuka Naturals

249.00Kr

Manuka olje mot skabb er spesielt laget for å bekjempe resistente angrep fra skabb og andre infeksjoner forårsaket av insektbitt. Oljen brukes også ved sterilisering av åpne sår og insektbitt.

  • En naturlig metode, fri for bivirkninger
  • Angriper parasitten og kan både lindre og fjerne symptomer
  • Kan minske rødhet og utslett
  • Skånsom olje for huden
  • Fri fra kemikalier

Manuka olje mot skabb trenger gjennom det ytterste hudlaget, der parasitten befinner seg. Oljen er fri for kjemikalier og pestisider. Siden behandlingen er 100 % naturlig, kan den brukes over det meste av kroppen og av alle hudtyper.

Les Mer

Hva er skabb?

Skabb er en hudparasitt som hos mennesker lever i det ytterste hudlaget. De bygger små ganger under huden hvor de så legger egg. Dette kan føre til hud som klør og stikker. Med tiden kan det klø så mye at det dannes sår. Derfor er det nødvendig å få behandling så snart diagnosen er stilt. Forekomsten av skabb i Norge har økt de siste årene, da det har blitt mer og mer vanlig å reise på ferie til utlandet.

Hva er symptomene på skabb?

Den sterke kløen, som særlig kommer om kvelden og natten, er det viktigste hovedsymptomet på skabb Noen kan også få forandringer i huden samt sår på grunn av den intensive kløingen. Med tiden kan man til og med se små blærer ved gangene som skabben har laget i huden. Selv om det kan være vanskelig å ikke klø seg på det aktuelle området, bør man forsøke å la være. Har du åpne sår, risikerer du også infeksjon. Hos noen kan det oppstå en viss rødhet i huden. Ved spesielt alvorlige tilfeller av skabb, kan det oppstå en hard skorpe på huden. Men, så lenge man starter behandlingen av skabb med en gang den er oppdaget, er det liten risiko for at man utvikler den alvorlige formen.

Hva skal du tenke på når du skal behandle skabb?

Ettersom smitten sprer seg raskt, er det viktig å ta hånd om problemet så snart som mulig. Dette er med til å forhindre spredning. Det anbefales også at personer i den smittedes omgangskrets behandles, ettersom skabb kan overføres mellom personer som, for eksempel, bruker samme håndkle eller kommer i kontakt med hverandres hud. Skabb smitter også via seksuell kontakt.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev