Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Manuka and Tea Tree Cream Krem mot skabb og infeksjoner forårsaket av insektbitt

Av Manuka Naturals

279.00Kr

Manuka Natural™ Manuka and Tea Tree Cream er produsert for å hjelpe til med å redusere skabb, lus og infeksjoner fra insektbitt. Kremen kan også brukes for å sterilisere åpne sår og insektbitt.

  • Lindrer symptomer fra insektbitt
  • Bidrar til å motvirke kløe og irritasjon forårsaket av skabb
  • Kan forhindre fremtidige utbrudd av skabb
  • Beskytter huden mot skadelige infeksjoner fra insektbitt
  • 100 % naturlige ingredienser
  • Basert på olje fra New Zealand

Kremen er lett å påføre og det har vist seg at ingrediensene bidrar til å hele angrep av skabb og lus. De unikt sammensatte ingrediensene gjør dem ende mer egnet som insektmiddel mot mygg.

Les Mer

Hva er Manuka and Tea Tree Cream?

Manuka Natural™ Manuka and Tea Tree Cream inneholder ulike oljer med egenskaper som er kjente for å bekjempe skabb og lus. Den er et skånsomt middel, fri for bivirkninger.

Kan den brukes på alle hudtyper?

Manuka krem mot lus og skabb kan brukes til alle hudtyper. Før bruk anbefaler vi at du kontakter legen din og får stilt en diagnose. Sørg for at du får riktig behandling, slik at du kan bekjempe skabben på best mulig måte.

Naturlig og sikkert

Manuka kremen består av naturlige ingredienser og gir ingen kjente bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du leser innholdsfortegnelsen før bruk, slik at du kan unngå allergi


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev