FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

10 matvarer som øker din Libido

Hvis du føler at du er mer opptatt av å sove enn å ha sex og at sexlyst har blitt redusert, trenger du kanskje en booster. Men det betyr ikke alltid at du må gå ut og kjøpe ut den nærmeste Victorias Secret produkter. Alt som trengs er å legge til noen viktige matvarer i kostholdet ditt for å øke libido og komme tilbake i humør. Her oppsummerer vi 10 matvarer som kan friske opp sexlivet.

Svart Bringebær
Både bær og frøene vil forvandle din tankegang for å komme i rette humør, så pop i en håndfull om dagen for å friske opp soverommet. ”Dette fytokjemisk -rik mat øker både libido og seksuell utholdenhet " sier legene. Anna Maria og Brian Clement , forfatterne av 7 nøkler til livslang Seksuell. Spis 10 sorte bringebær eller en spiseskje av frø et par timer før du vil gjøre deg klar.
Brokkoli
Rå, sautert , eller kokt , bruk denne grønnsaken i salat eller sammen med din biff for et soverom boost. Den er rik på vitamin C, og Vitamin C hjelpemidler i blodsirkulasjonen til organer og har også vært forbundet med en økt kvinnelig libido. Hvis du kommer til å velge en grønnsak til middag uansett, kan du like godt slå to fluer i en sprekk og velge brokkoli.
Nellik
Denne sex supermat er allsidig når det kommer til matlaging : det kan være brygget i varm eple cider , blandet i din favoritt eksotisk matrett , eller legg til i en chai te latte . Bare sørg for å dele den med din mann , også. " I India har nellik blitt brukt til å behandle mannlig seksuell dysfunksjon i flere hundreår. Forskning publisert i tidsskriftet BMC komplementær og Alternativ Medisin er, oppdaget at nellik ekstrakter produserer en økning i seksuell aktivitet. Nellik er også brukt til å kvitte seg med dårlig ånde , som ikke kan skade dine kysse ferdigheter. Tilsett litt spisskummen og kanel , og du har en velsmakende afrodisiakum.
Fiken
Lyst til å være helt uimotståelig neste gang mannen din ser deg ? Det er en enkel mat løsning som vil få dere to til å oppføre dere som tenåringer igjen: Fig. De er ansett som gode stimulanser for fruktbarhet og øke utskillelsen av feromone. Spis opptil fem fiken før kvelden og finne ut selv.
Vannmelon
Sjokolade har rykte for å være den eldgamle afrodisiakum for den søte kjæreste, men forskere ved University of Guelph i Canada fant at dette er mest sannsynlig bare en luftspeiling. Selv om ingredienser som fenyletylamin i sjokolade kan øke serotonin og endorfin nivåer, er det ingen kobling mellom sjokolade og forbedret seksuell ytelse eller opphisselse. Så hvis du virkelig er ute etter en søt libido-booster, hold deg til en skive vannmelon. Selv om det er 92 prosent vann, er resten av 8 prosent av frukt jam-fullpakket med viktige næringsstoffer for seksuell helse. Vannmelon har ingredienser som gir effekter til den menneskelige kroppens blodårer og hjelpe i å øke libido. Vannmelon inneholder en phytonutrient kalles citrulline, som kroppen omdanner til arginin, en aminosyre som øker nitrogenoksid nivåer i kroppen, som virker avslappende blodkar på samme måte som en medisin som andre penispiller gjør.
Egg
Eggerøre, stekte , kokt . Uansett hvordan du gjør dem , vil et par egg øke energien din etter en lang dag , slik at du kan gå lang vei i mørket. Egg er høy i protein , som er en kilde til utholdenhet , og de er også lav i kalorier. I tillegg, de er en god kilde for en aminosyre L- arginin, som har vist seg effektiv ved behandling av hjertelidelser og erektil dysfunksjon.
Ginseng
Forskere ved University of Hawaii fant at kvinner som tok en ginseng supplement betydelig økte sin libido i en måned , og 68 prosent sa også deres generelle sexliv økte dramatisk. Legg ginseng i kostholdet ditt eller prøv en av de mange ginseng te tilgjengelig. Mange energidrikker som hevder å ha ginseng i dem også inneholde kjemikalier og tonnevis av sukker , og det er ingenting sexy om det.
Safran
Selv på den er dyre, er dette krydderet en godbit for magen og sexliv. Forskere ved University of Guelph har funnet ut at safran kan forbedre seksuell ytelse. Den må ligge i varm væske i 15 minutter og deretter legge til med ris , quinoa , eller bygg - eller bruke den i en suppe eller stuing.
Salat
En liten salat med olje og eddik som dressing vil hjelpe å redusere vekt rundt hofte og øke din sexlyst. Isbergsalat inneholder et opiat som bidrar til å aktivere kjønnshormoner.
Ingefær
Ingefær hjelper med sirkulasjon og temperatur justering, mukoide avgiftning, også øker libido. Enten rå , i tillegg form , eller lagt til din favoritt oppskrift eller drikke, ingefær hjelper mot vinterens kalde tider og influensasesongen. Prøver å friske opp i soverommet med rennende nese ender aldri godt.

Flere menn i overgangsalder sliter med mental fokus og energinivå. Sexlyst er ofte påvirket også. Provacyl er spesielt utviklet for å takle disse problemene.

Matvarene nevnt ovenfor er en god måte ån øke libido på, men det finnes også andre metoder for å øker din libido. ShytoBuy.no selger klinisk testet produkter som er laget av naturlige ingredienser. Ikke vær bekymret lenger finn den rette løsningen for deg.