• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Gode matvarer som øker sædmengde

Det finnes mange naturlige og effektive matvarer som kan hjelpe deg med å øke sædmengde. Under har vi oppsumert noe av de mest effektive og viktige matvarer som kan gi økt sædmengde. Les videre for å finne ut hvilken matvarer de er:

Denne maten er helt essensiell for deg som vil ha mer sæd! Leter du etter metoder som vil kunne øke sædmengde? Det finnes både naturlige metoder, ved inntak av en rekke matvarer, eller du kan ta en raskere løsning med Semenax tabletter. Uansett hvilken metode du velger, og hva som er grunnen til at du ønsker mer sæd, så gir vi deg kunnskapen du trenger her. Les videre, og spis deg til mer sæd!

Mat som vil gi deg mer sæd

Valget er tatt – dere har bestemt dere for å få barn. Din oppgave er å plante frøet, og hun skal bære det fram. Men du trenger et frø som er sterkt og sunt, og som klarer den tøffe oppgaven med å finne fram til det lovede landet. Ved å spise riktig type mat, og dermed også forbedre både kvaliteten og bevegeligheten til dine spermier. Det vil øke mulighetene deres til å få barn. Dette er matvarene du bør få i deg:

Egg
Egg er rik på vitamin E og proteiner. Når du spiser egg, så beskytter du sædcellene dine mot de frie radikalene, som kan redusere din sædmengde. Egg er en matvare som gir deg mer sæd, og som dermed øker dine muligheter for å få barn. Egg øker også sædcellenes bevegelighet. Spis egg, og nyt effektene av en sterk og sunn sperm.
Spinat
Spinat, og andre grønne grønnsaker, er kilder som er rike på folsyre. Folsyre er viktig for å produsere en sunn sperm. Ved lave folatverdier vil du produsere sperm av en dårligere kvalitet. Sædcellene vil slite med å svømme mot egget, og vil ha problemer med å trenge igjennom den beskyttende barrieren. I tillegg vil et lavt nivå av folsyre øke risikoen for at barnet kan få sykdommer grunnet defekte kromosomavvik i spermiene. Sørg for at du alltid spiser minst ett måltid med mye grønne bladgrønnsaker som tilbehør, eller som hovedrett, og du vil raskt merke at du produserer mer sæd.
Banan
Bananer er stappet av vitamin A, vitamin B1 og vitamin C. Dette er viktige vitaminer som bidrar til en sunnere sperm med mer sæd. Bananer inneholder dessuten et sjelden enzym – bromelain. Dette er et enzym med anti-inflammatoriske egenskaper, som også gir deg mer sæd og større bevegelighet til sædcellene.
Mørk sjokolade
Mørk sjokolade og kjærlighet hører sammen, og kjærlighet resulterer ofte i et ønske om barn. Med sunnere spermier og mer sæd, vil dette ønske kunne oppfylles. Derfor er gleden ekstra stor over å vite at mørk sjokolade vil bidra til å gi deg mer sæd av enda høyere kvalitet. Kos deg med jordbær dyppet i mørk sjokolade, vel vitende om at den mørke sjokoladen inneholder aminosyren L-Arginine HCL. Denne aminosyren vil sørge for at du får sunnere spermier med mer sæd. Som en ekstra bonus, så er mørk sjokolade kjent for å øke intensiteten i orgasmene!
Asparges
Den grønne aspargesen er rik på vitamin C, som har en rekke gunstige effekter på dine spermier. Den beskytter sædcellene i testiklene, og bekjemper de frie radikaler som prøver å angripe. Spis asparges hver dag, og du er garantert mer sæd og sterkere svømmere.
Brokkoli
Brokkoli er også rik på folsyre, eller vitamin B9, som den også er kjent som. De fleste vet at folsyre er viktig for kvinner som ønsker å bli gravide. Nå blir det også mer og mer kjent hvilke positive effekter folsyren har på menns fruktbarhet. En studie viste at menn som inntok folsyre på en daglig basis, økte sin sædmengde med hele 70 %! Ønsker du deg mer sæd? Spis brokkoli!
Granateple
Granatepler er kjent for å øke kvaliteten på menns spermier, og vil gi deg mer sæd. At frukten smaker vidunderlig, er bare en bonus. Den er full av antioksidanter som vil bekjempe de frie radikalene som forsøker å angripe dine sædceller. Granateplejuice har blitt brukt som en fruktbarhetsdrikk opp gjennom historien.
Valnøtter
Valnøtter er rike på omega-3-fettsyrer. De er viktige blant annet for å gi deg mer sæd i din sperm. Dette skjer ved å øke blodtilførselen til testiklene. Arginin er kjent for å gi mer sæd, og valnøtter inneholder dessuten dobbelt så mye antioksidanter som andre nøtter. Denne er vidundetlig i kampen mot giftstoffene i blodstrømmen din.
Hvitløk
Hvitløk er verdenskjent for å styrke immunforsvaret. Blant de mange gode egenskapene finner vi vitamin B6 og selen. Begge disse spiller en viktig rolle i en sunn spermproduksjon. Mange mennesker bruker hvitløk for å rense systemet sitt, og den motvirker plakk i blodårene. Dermed får du økt blodstrøm til testiklene dine, og evnen til å produsere mer sæd øker.

Matvarer som er rik på sink

Sink spiller en viktig rolle i produksjonen av sperm. Mineralet finnes i store mengder i testikler som produserer en sunn og sterk sperm. Lave nivåer av sink sees i sammenheng med en dårligere kvalitet på spermiene. Sædcellene beveger seg dårligere, og fertiliteten reduseres. Men husk på at du også kan få i deg for mye sink, så vær nøye med inntaket. 15 mg per dag er et godt nivå som vil gi deg en sunn spermie med mer sæd. Matvarer som er rike på sink, er bl.a. bygg, rødt kjøtt og bønner.