Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

MaxMedix ™ Penispumpe Penispumpe

Av maxmedix™

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

MaxMedix penispumpe er et avansert redskap. MaxMedix (Pumpe) er designet for å gi deg en større penis via kraftig vakuumkraft. MaxMedix (Pumpe) kan også rette ut en skjev eller krum penis, slik at du får selvtilliten tilbake.

 • Kommer med 1 års produkt garanti
 • Kan gi en større penis, bedre lengde og tykkelse, via effektiv vakuumkraft
 • Gir deg en sterkere og hardere ereksjon
 • Penispumpen har en funksjon som både vibrerer og stimulerer
 • En lett og kompakt penispumpe
 • Kan brukes mot impotens

MaxMedix penispumpe er en innovativ og effektiv penispumpe som gir deg tykkere, lengre, og større penis. I tillegg kan penispumpen gjør at du får ereksjoner som varer lengre under sexaktiviteter. MaxMedix har også en stimulerende vibrasjonsfunksjon.

Les Mer

Hva kan MaxMedix penispumpe gjøre?

MaxMedix er ikke bare designet for å gi deg lengre, tykkere og større penis. Penispumpen kan også optimalisere blodtilstrømningen til penisn slik at ereksjonsstyrke og kraft blir økt. MaxMedix gjør at blodtilførsel til penisen økes og dermed kan motvirke impotens og ereksjonsvansker.

Hva er MaxMedix (Pump) penispumpe?

MaxMedix (Pump) penispumpe er designet for å gi deg en større penis og motvirke ereksjonsvansker og impotens. MaxMedix penispumpe er komfortable og trygg å bruke for å øke penisstørrelsen. Hvis du bruker MaxMedix penispumpen 3-5 ganger om uken så vil du få gode resultater og større og mer kraftig penis.

MaxMedix er designet spesifikt for å være komfortabel. Derfor har MaxMedix (Pump) penispumpe en vibrerende funksjon slik at du blir stimulert mens du får en større penis.

Hvordan virker MaxMedix (Pump) penispumpe?

MaxMedix (Pump) penispumpe bruker en sylinder som plasseres over penisen for å skape en vakuumeffekt. Det gjør at penispumpen kan bidra til mer blodtilførsel til penisen. Ved å bruke håndpumpen så lager du en vakuumeffekt. Dette gjøres ved å trekke lufte langsomt ut av sylinderen til pumpen. Dette fører til økt blodtilførsel til penisen. Aktiv bruk av MaxMedix penispumpe gjør at du kan få større penis.

Hvor lang tid tar det før MaxMedix penispumpe virker?

Effektiviteten til MaxMedix pumpe varierer fra person til person. Men MaxMedix penispumpe er mer effektiv enn mange andre pumper på markedet. Hvis du vil forstørre penisen effektiv og raskt så er MaxMedix pumpe den beste løsningen. Gode resultater får du dersom du bruker MaxMedix penispumpe 3-5 ganger i uken. Mange som bruker MaxMedix pumpe oppnår en liten forstørring etter hver bruk.

Før du bruker MaxMedix (Pump) penispumpe så skal du måle lengde og omkrets av penis, både i slapp og stiv tilstand. Mål fremskrittene dine løpende hver 2-3 uke når du bruker MaxMedix (Pump) penispumpe. Vanligvis vil du oppleve gode resultater med MaxMedix (Pump) etter et par få uker. Endelig resultater med MaxMedix (Pump) vil oppnås etter et halvt til et helt års forbruk. Resultatetene med MaxMedix (Pump) penis pumpe vil variere fra person til person, avhengig av utgangspunkt og penisvev.

Hvordan bruker jeg MaxMedix (Pump) penis pumpe?

 • Sett på en av gummi-munnstykkene på enden av den gjennomsiktige tuben
 • Sett på luft – og rørutstyret til den gjennomsiktige tuben
 • Påfør litt glidekrem på gummiringens midtre del slik at det blir enklere å plassere penisen inn i sylinderen
 • Posisjonér penishodet mot midten av gummiring og hold sylinderen fast med en hånd, mens du pumper med den andre

Ved å velge vibrasjonsfunksjonen kan du nyte behandlingen. Bare sett inn to AA batterier for å bruke denne herlige funksjonen på MaxMedix (Pump) penis pumpe.

Har MaxMedix (Pump) penis pumpe bivirkninger?

MaxMedix (Pump) penis pumpe kan gi bivirkninger hvis du ikke følger bruksanvisningene nøye. Hvis du pumper for hardt eller mye er mulig at det vil gjøre vondt. Hvis dette er tilfellet skal du stoppe å bruke pumpen med en gang. Det er mulig at blodkarene kan sprenge og føre til hevelse og smerte. Hvis du følger instruksene til MaxMedix (Pump) penis pumpe nøye, og ikke overdriver bruken, så får du beste vilkårene for å skape en større penis.

Hvis du har en penislidelse bør du snakke med legen din før bruker MaxMedix (Pump) penis pumpe. Du bør ikke bruke MaxMedix (Pump) penis pumpe hvis du har blitt operert der nede nylig, eller hvis du blir veldig øm straks du bruker penispumpen.

Hva inneholder MaxMedix (Pump) penispumpe sett?

 • En vakumpumpe
 • Vakumpumpe med flerhastighets-kontrollmekanisme
 • Vibrerende kule
 • 10 ml glidekrem for vakuumpumpe
 • Sylinder 57 mm (diameter) x 250 mm (lengde)
 • Lateks 2 munnstykker
 • Fleksibel gummitube


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Mine ereksjonsproblemer er alt glemt , jeg har også fått andre fordeler som bedre kontroll over utløsningen
 • * brukte impotens piller før , noe som har virket kjedelig . Sette pris på at jeg fant maxmedix som forbedrer ereksjonen . Gjør det rock hardt. Takk!
 • * Perfekt
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev