Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Prostate Sure Støtte for en sunn prostata

Av maxmedix™

329.00Kr

Se mer

Prosta Sure tabletter er spesielt utviklet for å hjelpe til med å redusere smerter ved forstørret prostata. Tablettene har et høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler.

  • Reduserer akutt trang for å urinere
  • Lindrer symptomer som skyldes tilstander i prostata og forstørret prostata
  • Reduserer lekkasje etter urinering
  • Reduserer følelsen av at blæren trenger å tømmes
  • Inneholder kun naturlige ingredienser
  • Diskret og rask levering fra ShytoBuy

Ved prostatabesvær opplever mange menn problemer med hyppig vannlatingstrang samtidig som en intens smerte ved urinering. Prosta Sure inneholder vitamin D og betasitosterol som er klinisk bevist å være effektiv i behandling for å lindre smerter som følger en forstørret prostata.

Les Mer

Hva er Prosta Sure?

Prosta Sure kan hjelpe menn som lider av prostataproblemer ved at den lindrer smertefulle urineringer. Prosta Sure sikrer deg en skånsom behandling mot forstørret prostata. Blodet tar til seg de viktige ingrediensene, og tablettene løser seg raskt opp i mage-tarm-kanalen. Her sørger de for å aktivt tilføre næring til prostataen. Tablettene kan også tas for å lindre andre urinveisplager, slik som følelsen av at blæren ikke tømmes eller hyppige toalettbesøk i løpet av natten. Det er viktig at du besøker din lege regelmessig, opprettholder et balansert kosthold og tar Prosta Sure for å støtte en optimal helse for din prostata.

Hvorfor trenger jeg denne behandlingen?

Prostatakjertelen er ansvarlig for den seksuelle funksjonen, og produserer væske til spermieproduksjonen. Den ligger tett inntil og i forbindelse med urinrøret, som transporterer urin vekk fra blæren og penis. For de fleste menn vil kjertelen vokse i løpet av voksenlivet og føre til en forstørret prostata. For noen vil dette føre til problemer med urinlating, slik som svak stråle, lekkasje eller hyppig vannlatingstrang. Prostatabesvær kan være svært forstyrrende, spesielt om natten. Prosta Sure kan hjelpe deg på en helt naturlig måte, slik at det blir enklere for deg både ved seksuelle funksjoner og ved vannlating.

Hvordan virker det?

Tablettene inntas oralt, og de er små og løser seg lett opp. De inneholder kun naturlige ingredienser. De løser seg raskt opp i mage-tarm-kanalen, og støtter prosesser som bidrar til en bedre prostatahelse med reduserte symptomer på forstørret prostata.

Hvordan skal jeg ta tablettene?

Innta 1 tablett to ganger daglig sammen med ett glass vann. Ikke overskrid den anbefalte dagsdosen.

Finnes det noen bivirkninger?

Disse tablettene er utviklet på naturlige ingredienser, og du bør derfor ikke oppleve noen uønskede bivirkninger. Det er ikke rapportert om noen kjente negative bivirkninger.

Hva inneholder tablettene?

Hvitløksekstrakt, dvergpalme, gresskarfrøekstrakt, isoflavoner, sink, vitamin D3, lycopena, selenium.

Hvordan kan jeg bestille disse?

Det er enkelt å bestille disse på nett hos ShytoBuy. Vi tilbyr mange ulike metoder for betaling og leveranse, slik at du kan finne noe som passer for dine behov. Klikk ganske enkelt på «Legg i handlekurven» på produktsiden, så er du i gang.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev