Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

MaxSize ™ Penisforstørrende krem

Av MD Science

409.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

MaxSize Penisforstørrende krem kan forbedre sexlivet ditt ved å øke størrelsen på din penis og gi hardere ereksjon. Det er enklere enn å bruke en penispumpe, og produktet vil kunne øke blodtilførselen til penisen og gi deg den ekstra lengden du har ønsket deg.

  • Kan maksimerer størrelsen på din penis
  • Oppnå mer langvarige ereksjoner
  • Hjelper å bygge opp din seksuelle utholdenhet
  • Kan øke sensitiviteten
  • Hardere ereksjon

Maxsize penisforstørrende krem absorberes raskt inn i penisvevet og stimulerer ikke bare veksten av penis, men kan også øke dens følsomhet, slik at du kan nyte en bedre seksuell stimulering.

Les Mer

Hva er MaxSize Krem? 

Maxsize Krem er et naturlig formulert produkt som hjelper menns seksuelle ytelse. Kremen har en lett mint-duft og påføres din penis før sex for å kunne øke størrelsen. Du kan også opprettholde en lengre ereksjon. Maxsize krem kommer på tube, og er nok til en måneds forbruk om den brukes som anbefalt. Mange brukere foretrekker dette produktet framfor andre produkter som penispumper, ettersom det er enklere å bruke og kan gi mer hurtigvirkende resultater. 

Hvorfor bør jeg bruke MaxSize Krem? 

Dersom du føler at din nåværende penisstørrelse ikke er tilstrekkelig eller at du ønsker å oppnå en hardere ereksjon under samleie, så vil Maxsize kunne hjelpe deg med å bygge opp selvtillitten ved at du og din partner har mer tilfredsstillende sex. Ved å kunne oppnå langvarige ereksjoner, hjelper dette med å gradvis bygge opp din utholdenhet. Maxsize Krem er også det eneste produktet på markedet som inneholder urten butea superba, som er en naturlig PDE-5 hemmer. Dette bidrar hovedsakelig til at til at du kan ”låse inne” enzymet som forstyrrer reaksjonen i å bli stimulert ordentlig. 

Hvordan virker MaxSize? 

Maxsize arbeider raskt for å dele kapillærene i penisen. Dette kan resultere i økt fasthet, fyldigere/hardere ereksjon, økt følelse av stimulering og en mer intens nytelse. Maxsize er det eneste produktet for seksuell ytelse som er formulert med Vazoget Transdermal Technology (VVT), et spesielt formulert leveringssystem som er fettfritt og gir muligheten for å bli absorbert raskere. 

Hvordan bruker jeg kremen? 

Masser kremen direkte på penis. Kremens unike transdermale leveringssystem tillater en rask absorpsjon på under 30 minutter. For å øke graden av opphisselse, kan det hende du foretrekker å la partneren din påføre kremen som en del av forspillet. Med sin kjølende, men samtidig varmende følelse, vil din partner også kunne kjenne kriblingen. Maxsize er helt naturlig og har en lett duft av mint. Den er derfor ikke farlig å få i seg, og egner seg fint til oralsex så vel som til penetrerende samleie. 

Har det noen bivirkninger? 

Det er ingen kjente bivirkninger fordi den kun inneholder naturlige ingredienser, noe som igjen gjør denne kremen for hardere ereksjon langt sikrere enn de fleste andre lignende produkter på markedet. Formelen er utmerket for brukere som har medisinske tilstander som hindrer dem i å ta kapsler eller bruke penispumper for å øke størrelsen på penis, samt styrken på ereksjoner. 

Hvordan bestiller jeg MaxSize?

Du bestiller enkelt ved å trykke på knappen merket med "legg i handlekurven", for så å fortsette til bestillingssidene. Om du like vel skulle ha problemer med å gjennomføre bestillingen, eller ha andre spøsmål kan du kontakte vår kundeservice på mail, telefon eller live chat. Vi minner også om at alle våre produkter sendes i en diskret forpakning.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen , men dette fungerte bra!
  • * Så mye enklere og lettere måte å få større pakke på. Fungerer bra i soverommet
  • * Helt trygg og fin i bruk. Ikke noe problem med den. Blodet strømmer til utstyret ganske fort, så jr blir større.
  • * Blir større faktisk! Spesielt om man bruker en penispumpe også,men funker på egenhånd også. Jeg kommer til å kjøpe den igjen.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev