• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Melaniq®

90 Kapsler | Naturlig kosttilskudd for hårpigmentering
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Melaniq® er et spesielt sammensatt kosttilskudd som er laget for å støtte håret og hårets farge. Det er et vitenskapelig testet kosttilskudd som inneholder viktige næringsstoffer. Dette er et ideelt kosttilskudd som kan brukes av både menn og kvinner som ønsker en naturlig måte å ivareta håret sitt på.

 • Molekylært kosttilskudd
 • Designet for både menn og kvinner
 • Inneholder viktige næringsstoffer
 • Vitenskapelig testet og naturlig formel
 • Inneholder også kobber
 • Er ikke testet på dyr

Det som gjør Melaniq® til et unikt kosttilskudd er at det naturlige produktet er designet slik at det fungerer som en katalysator og du kan ta tilbake kontrollen. Den nyskapende sammensetningen består av 11 aktive ingredienser, som alle jobber sammen i harmoni. Dette inkluderer kobber, L-Tyrosin og biotin sammen med en blanding av supplerende bestanddeler som vitaminer og planteekstrakter.

Aldring og hårpigmentering

Hårpigmentering reguleres gjennom mange ulike biologiske faktorer, som næringsstoffer og naturlige mikroelementer som produseres naturlig i kroppen. Med tiden vil den normale produksjonen av pigmenter gå saktere, og dette resulterer i at håret gjennom en naturlig prosess blir grått. Når håret begynner å bli grått vil omfanget avhenge av mange faktorer, som blant annet gener, miljø, stress, røyking, UV-stråler og et ubalansert kosthold. For mange mennesker begynner ferden mot grått hår når de er i trettiårene. Rundt 74 % av alle menn og kvinner blir ikke betydelig grå før de er mellom 45 og 65 år gamle. Mange misliker sitt grå hår og prøver å skjule det ved å farge håret. Dette kan være tidkrevende og fargen vokser fort ut. Dette er en av grunnene til at flere og flere vender seg mot naturlige kosttilskudd som er laget for hårpigmentering. Dermed kan de jobbe med håret i stedet for å dekke over de grå hårene.

Shyno Foligain Range Info Female
 • Gener
 • Miljø
 • Stress
 • UV-stråler
 • Ubalansert kosthold

Melaniq®

Selskapet bak Melaniq® heter Oxford Biolabs, og de jakter på å utvikle vitenskapelig testet og naturlige produkter som er støttet av forskning i verdensklasse. Melaniq® er intet unntak fra denne høye standarden. Teamet hos Oxford Biolabs har skapt produktet med utgangspunkt i sin omfattende ekspertise. Det har blitt et av Europas bestselgende kosttilskudd for hår. Melaniq® er et trygt og naturlig kosttilskudd, som inneholder nøye utvalgte ingredienser. De har blitt valgt for sine evner til å gi næring og støtte. Hver kapsel inneholder optimale doser av disse naturlige næringsstoffene. Produktet, som egner seg for både menn og kvinner, har gått gjennom omfattende vitenskapelige tester og er av høy kvalitet.

Bruksanvisning

Ta tre kapsler hver dag sammen med mat og vann. Vi anbefaler at du tar en om morgenen, en midt på dagen og en på kvelden (en kapsel til hvert av dine hovedmåltider). Hver flaske med Melaniq® inneholder 90 kapsler, slik at det rekker til én måneds forbruk.

Nøkkelingredienser

Melaniq® har blitt vitenskapelig sammensatt av ingredienser som kan gi næring og aktiv støtte. Alle ingrediensene er naturlige, og kan finnes i maten vi spiser. Næringsstoffene i produktet er av høyere konsentrasjon og renhet en når de opptrer i maten vår, slik at kapslene er av så høy kvalitet som mulig.

Kobber
Kobber
Kobber finnes normalt i mat som fullkorn, nøtter og bladgrønnsaker og anses for å være veldig nyttig for kroppen, også håret. Det har blitt foretatt studier på forbindelsen mellom grått hår og lave konsentrasjoner av kobber. Klikk her for mer.
Vitamin C
Vitamin C
Dette nyttige vitaminet bidrar til å redusere tretthet og til å beskytte cellene fra oksidativt stress. Eksperimentale bevis ser ut til å støtte hypotesen om at oksidativt stress spiller en stor rolle i aldringsprosessen. Flere studier har også sett på forbindelsen mellom oksidativt stress og grått hår. Finn ut mer her.
Grønn te
Grønn te
Denne populære ingrediensen finnes i både orale og topiske produkter. Dette er fordi grønn te er rik på katekiner som er kjent for sine revitaliserende egenskaper. Forbindelsen mellom polypenoler i grønn te og sunt hår er også gjenstand for omfattende studier. Finn ut mer om det her.
Biotin
Biotin
Ikke bare kan biotin bidra til å vedlikeholde sunt hår. Det er også et vannløselig vitamin og en viktig faktor i flere viktige enzymer. Mangel på dette viktige vitaminet har blitt assosiert med usunt hår, noe som gjør Biotin veldig populært i ulike hårprodukter. Les mer om den forskningen her og.
Lykopen
Lykopen
Dette er et pigment fra en stor familie med plantepigmenter, kjent som karotenoider. Lykopen er ansvarlig for den rødrosa fargen i tomater, rosa grapefrukt og annen mat. De kan også være nyttige for kroppen. Lykopen og karotenoider har vært gjenstand for mange studier med fokus på deres potensielle antioksidant aktivitet. Finn ut mer her.
Vitamin D3
Vitamin D3
Dette vitaminet er en del av en gruppe med fettløselige mikronæringsstoffer. Det er kjent for å bidra til et normalt opptak av kalsium og fosfor samt være nyttig for andre biologiske funksjoner. Den viktigste bestanddelen i vitamin D er D3. Vitenskapelige studier har vist at mangel på D3 kan spille en rolle i hår som blir for tidlig grått. Klikk her for mer.
L-Tyrosin
L-Tyrosin
Pigmentet melanin finnes i huden, øynene og håret, og produseres gjennom en prosess som kalles melanogenesis (fra det greske ordet for «skapelse»). L-Tyrosin er en viktig aminosyre som kan være fordelaktig for denne prosessen. Det har blitt studert for sin bioregulære aktivitet og positive rolle i dannelsen av melanin. Klikk her for mer informasjon om dette.

Komplett liste over ingredienser

Ekstrakt av grønn te, askorbinsyre, kapselskjell Pullulan, L-Tyrosin, Ascophyllum Nodosum, Quercetin, Dihydrat, Magnesiumsalt fra fettsyrer (separeringsmiddel), kobberglukonat, Lykopen, Pteroylmonoglutamic syre, D-Biotin, Cholecalciferol, Cyanocobalamin.

Trygt kosttilskudd

Melaniq® er laget av de fineste, naturlige ingredienser og er basert på solid, vitenskapelig forskning. Den er derfor trygg og uten kjente bivirkninger. Dette produktet er egnet for vegetarianere og inneholder ikke gluten, kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler. Det er heller ikke testet på dyr og inneholder ingen stoffer. Dette produktet skal ikke brukes av barn eller gravide / ammende kvinner.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person