Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Melaniq Kostilskudd mot gråtthår

549.00Kr

Melaniq er et kosttilskud i kapselform som bidrar til at ditt hår holder fast på sin sunnhet og naturlige farge. Melaniq er utviklet av det verdenskjente laboratoriet Oxford Biolabs, som presenterer et produkt utviklet på mange års forskning. Melaniq er et kosttilskudd som hjelper deg med å bli kvitt grått hår.

  • Bidrar til å motvirke og forsinke forekomst av grått hår
  • Fremmer produksjonen av melanin
  • Egnet til vegetarianere
  • Naturlige ingredienser
  • Basert på forskning fra Oxford Biolabs

74 % av alle menn og kvinner opplever å få grått hår i alderen 45-65 år. I samarbeid med forskere fra Oxford lanserer nå produsenten av den anerkjente TRX2-serien nå Melaniq. Dette er et unikt middel mot grått hår som gjennom en kraftig kombinasjon av aktive ingredienser bidrar til at håret får sin naturlige farge.

Les Mer
Type: Kapsler
Antall: 90 kapsler
Varighet: 30 days
Anbefalt Dosering: 3 per dag

Hva er Melaniq?

Forekomsten av grått hår, også kjent som canities, er et fenomen som vanligvis kommer med økt alder. 74 % av alle menn og kvinner opplever en kraftig økning av grått hår i alderen 45-65 år. Uansett om de grå hårene kommer tidlig eller sendt i livet, så er det mange som kjenner på et behov for å finne en løsning for å bevare sin naturlige hårfarge.

Heldigvis har Oxford Biolabs utviklet en unik løsning som raskt har oppnådd stor anerkjennelse i verden, nemlig Melaniq. Dette er et kosttilskudd som er designet for å tilføre de nødvendige næringsstoffene som trengs for en optimal melaninproduksjon, og for å bevare og gjenskape din naturlige hårfarge. I motsetning til hårfarger, som kun kamuflerer de grå hårene, så tar Melaniq tak i roten til problemet. Melaniq fremmer mikroernæringen til hårsekkene og øker melaningsyntesen slik at din naturlige pigmentering forlenger sin holdbarhet.

Hvordan virker Melaniq?

Pigmentsystemet i hårsekkene inneholder melanocytter – de cellene som er ansvarlige for produksjonen av melanin, som farger håret ditt. Med alderen vil melanocyttene degenerere og gradvis reduseres produksjonen av melanin. Det er ensbetydende med at din naturlige hårfarge forsvinner, og til slutt sitter du igjen med grått hår på grunn av manglende pigmentering.

Sammensetningen av de aktive ingredienser i Melaniq kan korrigere denne reduksjonen og forlenge levetiden til melanocyttene ved å tilføre de nødvendige næringsstoffene og mineralene. På et molekylært nivå vil innholdet i Melaniq stimulere enzymet tyrosinase, et enzym som er direkte ansvarlig for produksjonen av hårpigmenter.

Når kan jeg se resultatene?

Resultatene vil variere fra person til person på grunn av kroppens evne til å reagere på de naturlige ingrediensene. I de fleste tilfellene vil de første resultatene være synlig etter 5 måneder.

Hvordan inntar jeg Melaniq mot grått hår?

Du skal kun ta 3 kapsler daglig. Det anbeales å ta Melaniq i forbindelse med måltider for å stimulere kroppens absorpsjon av de naturlige ingrediensene.

Melaniq kan brukes av både menn og kvinner i alle aldre, helt uten problemer. Melaniq er et naturlig kosttilskudd som kan tas i kombinasjon med andre vitaminer og kosttilskudd.

Oppbevaring: Utilgjengelig for barn og på et kjølig og tørt sted.

Naturlig og sikkert

Melaniq har ingen kjente bivirkninger og er utelukkende baser på naturlige ingredienser. Det anbefales allikevel at du leser på listen over ingredienser slik at du unngår allergiske reaksjoner. Går du på reseptbelagte legemidler, er gravid eller ammer anbefales det at du konsulterer din lege før bruk. Det anbefales også at du kontakter din lege dersom du lider av lever- eller nyresykdommer samt ved hjerte- og karsykdommer eller forhøyet blodtrykk.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev