Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Teeth Whitening Kit Tannblekingskit

Mint Cosmetics

599.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bestill i dag få en GRATIS blekepenn og instruks-DVD med i kjøpet.

Ditt smil er det første folk legger merke til, så derfor er viktig å ha et flott smil. Mint Cosmetics tannbleking sett gjør at bleking av tenner blir lett og økonomisk. Få hvitere tenner nå. Bleking av tenner trenger ikke å koste en formue. Denne pakken gir deg gode resultater som varer helt opptil 2 år.

 • EU godkjent
 • Resultater som varer opptil 2 år
 • Oppnå opptil 8 nyanser hvitere tenner
 • Trygt, profesjonelt og raskt
 • Første resultater kommer etter kun 30 minutter
 • Tannskinner med god kvalitet følger med
 • Du kan bleke tenner uten å besøke tannlegen – gjør det trygt og enkelt hjemme
 • Mint Cosmetics tannbleking sett har en god mynte smak
 • Gratis blekepenn og instruks-DVD følger med

Mint Cosmetics tannbleking sett er et anerkjent produkt med tusenvis av fornøyde kunder verden over, få hvitere tenner raskt og enkelt. Kjendiser som Lorraine Kelly og Kate Garaway er store fans av produktet. Dette er den perfekte løsning for trygg og rask bleking av tenner, spesielt for deg som røyker, drikker mye kaffe eller rødvin, eller av andre årsaker har misfargede tenner. Bestill i dag og få et hvitere tenner og smil.

Les Mer
Type: Whitening Gel (Bleknings Gel
Antall: 50 + Applikator

Hva er Mint Cosmetics tannbleking sett

Dette er et effektiv og enkelt tannbleking pakke for hjemmebruk som effektiv hjelper med å få hvitere tenner. Bleking av tenner kan nå gjøres på egenhånd og uten at de skal koste en formue. Misfargede tenner skyldes mange ting, inkludert gener, mat og drikke som gir misfarginger, slik som rødvin, kaffe, te og dessuten røyking. Mint Cosmetics er lett å bruke, effektivt og svært økonomisk. Du trenger ikke å besøke tannlegen for bleking av tenner. Resultatet kan vare opptil 2 år. I pakken får du en unik blekegele og en veldig brukervennlig tannskinne. Sammen vil gelen og tannskinnen sørge for at alle tenner er dekket til under behandling, slik at resultatet blir jevnt og langvarig.

Nok en gladnyhet er at pakken gir deg resultatet etter bare 30 minutter. Kort fortalt så vil bleking av tenner med Cosmetic gi tennene dine lysere nyanser etter kun 30 minutter med bruk, få hvitere tenner raskt og enkelt. Behandlingen skal gjøres daglig, eller to ganger om dagen hvis du ønsker raskere resultat, i ca 10-12 dager. Tennene vil bli gradvis mer hvitere etter hver behandling. Det er trygt å bruke pakken hjemme ettersom pakken er klinisk testet for både sikkerhet og effektivitet.

Hvordan virker Mint Cosmetics tannbleking sett?

Du blir kanskje overrasket når vi forteller at oksygen er en av hovedingrediensene i tannbleking settet. Varmen fra munnen bryter ned gelen og frigjør oksygen, slik oksygenmolekyler arbeider hardt for fjerne dybe misfarginger. Resultatet blir at du får bleking av tenner. Molekylene trenger inn i tennenes porer (som porer i huden) og nøytraliserer misfarginger. Teknikken er effektiv og fjerner misfarginger som har oppstått over lengre tid.

Gelen for å bleke tenner inneholder 0,16% Sodium Perborate, som er 400% raskere enn carbamidbaserte geler. Gelen frigjør hydrogenperoxid som en effektiv bleking av tenner. Hver påføring bør sitte 30 minutter, og hver dispenser har nok til 10-12 påføringer.

Hvordan få hvitere tenner ved hjelp av Mint Cosmetics.

Hvordan få hvitere tenner hjemme uten kostbare tannlegebesøk er mulig med dette tannbleking settet. Bare legg tannskinnen i varmt kokende vann i 6-10 sekunder til den blir myk og bøyelig. Derette putt den på tennene for så skape en form som passer perfekt for din munn. Bruk tunge og fingre til å skape perfekt passform. En tannskinne som passer din munn gjør at du kan bruke en effektiv mengde med gele som former seg etter dine tenner.

Bruk påføringstuppen til å fordele gele i den formstøpte tannskinnen. Et tynt gele lag langs fordypningen i skinnen er nok, ettersom gelen blir presset mot tennene og fordeles jevnt. Resultat blir ikke påvirket hvis du bruker mer gele enn nødvendig. Straks tannskinnen er på plass i munnen, så skal den sitte i minst 30 minutter. Gjenta prosessen for tannraden under hvis du har behov for det. Les alltid instruksene og se instruks-DVDen til Mint Cosmetics for hvordan få hvitere tenner på en trygg måte.

Når kommer resultatene?

For hvordan få hvitere tenner raskt, bør du føle instruksene som anvist ovenfor. Mange ser gode resultater allerede etter første behandling. For andre vil resultater for bleking av tenner komme litt et par dager senere. Tiden før resultatene kommer er avhengig av tennenes tilstand, og vil dermed variere fra person til person. Mye rødvin og kaffedrikking over en lengre periode kan før til at bleking av tenner tar lengre tid, og 2-3 uker behandling kan være nødvendig.

Mange lurer på hvordan få hvitere tenner hjemme og billig, og Mint Cosmetics tannbleking sett er den perfekte løsningen. Forskjellen mellom bleking av tenner hos legen og med Mint Cosmetics er prisen. Resultatene er som regel de samme. Begge metoder benytter samme aktive ingredienser som gir god bleking av tenner. Hvordan få hvitere på en trygg måte og dessuten få varige resultater er også avhengig av ditt kosthold og at du følger instruksene. Livsstil, kosthold og alder påvirker bleking av tenner, og hvor lenger det tar. Husk at ting som misfarger, slik som røyking, rødvin og kaffe bør du kutte ned på for å kunne beholde resultatet lengre.

Hva får jeg i pakken?

 • 3 stk. tilpasset tannskinner
 • 4 stk. blekegele (50+ påføringer)
 • 1 stk. gratis blekepenn (kun i en begrenset periode)
 • 1 stk. instruks-DVD
 • 1 stk. nyanseguide – så du kan følge egen utvikling
 • 1 stk. påføringsspiss – for ekstra presisjon

Får jeg bivirkninger?

Hvordan få hvitere tenner uten bivirkninger, vel det er mulig med Mint Cosmetic tannbleking. Settet er EU-godkjent og fullstendig trygt å bruke hjemme. Hvordan få hvitere hjemme på en trygg måte er derfor helt mulig, og koster heller ikke mye. Imidlertid bør du ikke bruke produktet hvis du er gravid eller ammer. Gamle sølvfyllinger i tennene kan føre til mørke flekker i tannskinnenen etter bleking. Dette er ikke farlig, og vil ikke påvirke blekingen av tennene. Hvordan få hvitere tennere på en behagelig, sikker og effektiv måte er mulig med det dette tannbleking settet.

Hvordan bestiller jeg Mint Cosmetics tannbleking sett?

Lurer du på hvordan få hvitere tenner uten å betale en formue? Da er Mint Cosmetic tannbleking sett løsningen for deg med misfargede tenner. Kjøp produktet ved trykke på «Legg i handlekurv» og gå videre til kassen når du er klar. Vi har flere leverings – og betalingsmetoder, så du enkelt kan finne en som passer deg. Hvis du har spørsmål om våre produkter, service, eller noe annet, så kontakt oss gjerne på tlf, live chat, eller e-post.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Etter å søk på internett over ulike tannblekingsprodutker fant jeg denne, har funket for meg
 • * Jeg har røykt i mange år , og det kan sees tydelig på mine tenner. Jeg har prøvd meg med dette settet , og resultatet er intet mindre enn fantastisk .
 • * +++++
 • * Etter å ha vært fast røyker og kaffeelsker , er det klart at det kan bli sett på tennene , så jeg valgte å investere i dette settet , og jeg må ta av meg hatten for at jeg fikk meg en Hollywood smil uten å bruke en gård på tannlegen.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev