• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Mollusker

Mollusker

Filtre

Type
Pris
278 kr460 kr
Merker
Vurdering
Kategori
Åreknuter (6) Arr (8) Candida (3) Cellulitt (7) Dobbelthake (2) Kløende hud (14) Mollusker (2) Ringorm (6) Selvbruning (3) Skabb (8) Strekkmerker (5) Svette (1) Tattoveringer (1) Underlivssopp (5) Utslett (7) Vorter (6)
 
Mollusker, eller molluscum contagiosum på fagspråket, er en vanlig virusinfeksjon som skaper små utvekster i huden. ShytoBuy har spesielte utvalgte produkter som kun innholder naturlige ingredienser for å behandle mollusker. De er effektive og skånsom mot huden

Filtre

Mollusker er en virusinfeksjon som kan resultere i en rekke små hevede flekker eller blemmer på hudoverflaten. Selv om mollusker er godartet, kan deres utseende betraktes som uønsket og mange ønsker å kvitte seg med dem. Det er nå mange moderne måter å bli kvitt mollusker på, med sikte på å bidra til både å forhindre utviklingen - alt fra både kremer til dråper.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.