• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for My Shreddies

My Shreddies

Filter

I 2009 ble Shreddies anerkjent for sitt nyskapende arbeid, og ble tildelt " Look Good Feel Good award " fra Foreningen for Continence Advice (ACA). Vanligvis kjent som " helsetjenester undertøy ", disse innovative og prisbelønte undertøy takler pinlige problemer med uønsket og overflødig luft i magen. Selv om en munter tilnærming, er det en veldig effektiv, og gir mangen den tilliten de ellers ville manglet. Unngå all mat som potensielt kan føre til ubehagelig gass rett og slett er ikke en mulig løsning for de aller fleste mennesker. Så hvorfor ikke prøve My shreddies?

Hvordan fungerer de?

All My Shreddies serien er bygget med ' Zorflex ' aktivert karbon klut panel, dette fungerer effektivt ved å nøytralisere og absorbere lukt av gass . Slik at luften går ut blir til et nøytralisert lukt. Denne vil ikke bare nøytralisere vond mage luft men også andre lukter fra nedentil. Den Zorflex teknologien er klemt i mellom vanlige lag stoff . Så ingen vil noensinne vite ! ( selv om de ser på deg i ditt undertøy.)

Hvem er de egnet for?

De som lider med tilstander som gastritt, luft utspill og irritabel tarm syndrom kan finne My Shreddies spesielt gunstig. Holder luft inni mangen kan ha alvorlige sider effekter, ofte fører til kramper og magesmerter. Mine Shreddies produkter kan brukes av alle typer vondt lukt som kkommer fra nedentil, noe som kan påvirke deres tillit på kontoret, på arbeidsplassen eller når sosialt samvær. Mange synes de opplever mye mindre kramper smerte enn de ellers ville ha oppstått hvis de skulle være å holde på sin gass, forbedre kvaliteten av hverdagen. Øk selvtilliten med My Shreddies

De ser bra ut!

Det beste med My Shreddies produkter er at de er designet for å se ut som vanlig undertøy og kommer i en rekke størrelser , noe som betyr at folk kan føle seg trygge i vissheten om det er bare de som vil vite hva undertøy vil gjør for dem. Som en ekstra bonus , de er også mer støttende enn vanlig undertøy, for eksempel My Shreddies Support Boxer for menn forbedrer profil og utseende på penis, samt fanger eventuelle uønskede lukter. Sette deg opp til å være i perfekt form for partneren din.

En munter tilnærming til et svært vanlig problem

Med tunge og kinn bildene presenteres i humoristisk innpakning og bildetekster, denne merkevaren er bevisst på å bli kvitt tabu som omgir flatulens og vondt lukt nedentil. Det er dette tabu som er en stor bidragsyter til forlegenhet og angst for dem som lider med mage luft. Omfattende forskning har gjort i My Shreddies undertøy og de fortsetter med å bearbeide sine produkter og utvide sitt spekter for å dekke behovene til alle slike populære problemer. Bli kvitt vond lukt nedentil nå!

Her på ShytoBuy, kan vi tilby hele mitt Shreddies undertøy utvalg i alle størrelser for både kvinner og menn, noe som betyr at du kan finne den som passer dine behov enkelt.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.