FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Myter om laser hårfjerning

Det er mange myter om laser hårfjerning og her i denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av dem og se om de bare er myter. Hårfjerning er en del av skjønnhetsrutinen til de aller fleste kvinner, og også ganske mange menn. I dag er det så mange apparater på markedet, og de blir bare bedre og bedre for hver gang det kommer en ny modell. I tillegg er det verdt å huske på at en laser hårfjerning hjemme blir langt billigere enn den du får hos salongen.

Smertefull behandling

Laser hårfjerning hjemme er en veldig populær metode for hårfjerning, spesielt fordi det sørger for en mer eller mindre permanent fjerning av hårene dine. Mange tror at hårfjerning med laser er en smertefull behandling, og dette var kanskje sant en gang i tiden. Den gangen laserbehandling var noe nytt var teknologien ikke så god, nå er det motsatte tilfelle. Før i tiden ble det brukt noe som ble kalt Flashlamps. Disse apparatene var egentlig ikke lasere, men ryktet de fikk har forplantet seg videre til de laserapparatene som finnes i dag. Apparatene som selges i dag er både trygge og effektive, og dermed er behandling med laser både trygt og komfortabelt. Det finnes til og med en krem som virker bedøvende på huden din, så der har du litt ekstra hjelp om du er svært sensitiv.

Mange tror også på myten om at laser hårfjerning ikke fungerer på rødt hår eller blondt. Dette er for så vidt litt sant, men ikke helt. Laserbehandling har vært mindre effektivt for disse hårfargene, men nå som teknologien har kommet lengre, er ikke denne myten fullt så sann lenger. En av løsningene som har kommet på markedet er oljer med melatonin. Ved å påføre dette først, vil laserbehandlingen bli like effektiv for disse hårfargene også. At laser hårfjerning fjerner hårene for godt, er nesten sant. Når du gjør dette hjemme vil du oppleve at det tar lang tid før hårene dine kommer tilbake. Det er nemlig slik at apparatene ikke klarer å ødelegge alle hårfolliklene, så dermed kommer hår tilbake men altså i mindre mengder enn før. Du kan med andre ord si at laser hårfjerning sørger for å redusere hårveksten.

Myten om dyr behandling

Det er definitivt ikke billig å fjerne hår med laser, spesielt ikke om du går til en salong. Da kan prisen fort komme opp i over ti tusen kroner. Dersom du derimot kjøper et apparat for laser hårfjerning hjemme, vil du oppleve at du både sparer penger og tid. Tid fordi du slipper å barbere deg så ofte. I tillegg kommer de aller fleste apparatene i dag med garanti. Laser hårfjerning blir på denne måten både trygt, enkelt, rimelig og svært komfortabelt. De aller fleste apparatene som finnes å få kjøpt på dagens marked, gir like godt resultat som det du får om du går til en salong.

Mange tror også at laser hårfjerning ikke fungerer dersom du har mørk hud. De tidligste apparatene taklet ikke at både huden og håret inneholdt melatonin, men dette er ikke et problem for dagens moderne lasere. Mange av de du får kjøpt takler mørk hud like godt som den lysere hudtonen. Husk å les produktinformasjonen, slik at du velger et apparat for laser hårfjerning hjemme som passer til din hud og til ditt hår. Følger du bruksanvisningen er det helt ufarlig å fjerne hårene dine selv hjemme med laser. Det er både behagelig og trygt å utføre denne jobben hjemme. Pengene du sparer kan du bruke på å kjøpe noen fine sommerkjoler, slik at du kan vise frem dine flotte bein!

Anbefalte produkter