Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Online Chat

Naturasil Molluscum™ mot mollusker

Av Naturasil

469.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Naturasil Molluscum hjelper deg å bli kvitt mollusker (også kalt vannvorter) på kroppen på en trygg og smertefri måte. En naturlig formel fjerner mollusker hos voksne uten sterke kjemikaler. Produktet er fullstendig trygt og naturlig.

 • Behandler og reduserer Mollusker effektivt
 • Unik homøopatisk behandling
 • Velegnet for både barn og voksne
 • Kan redusere risiko for infeksjonsspredning
 • Kan forebygge nytt utbrudd
 • 100% naturlig formel
 • Trygg, smertefri og lett å bruke
 • Mulighet for dag-til-dag levering

Mollusker (vannvorter) er en lokal hudinfeksjon som kan påvirke hele kroppen. Som oftest oppstår mullusker på overkoppen, armer og ben. Naturasil Molluscum behandler effektivt mollusker hos voksne på en trygg, lett og smertefri måte. Bli kvitt mollusker på kroppen uten sterke kjemikaler.

Les Mer

Hva er Mollusker / Vannvorter?

Molloscum Contagiosum er en lokal hudinfeksjon. Dette fører til runde knopper med en diameter på et par milimeter. Vannvorter er vanlig hos barn under 10, men kan også forekomme hos unge og voksne. Naturasil mot vannvorter gir deg muligheten til å bli kvitt mollusker på kroppen på en trygg måte.

Hvordan blir man smittet og hva er symptomene?

Molluscum Contagiosum er vanlig hos barn fra 1-10 år. Mollusker hos voksne kan også forekomme. Vannvorter kan oppstå på alle hudområder, men forekommer som oftest på overkroppen, armer og ben. Vannvorter smitter via fysisk kontakt ved deling av plagg eller håndklær. Mollusker hos voksne blir ofte seksuelt overført, og påvirker ofte kjønnsorganer, underlivet, baken eller innsiden av lårene.

Knoppene blir ofte uendret i flere måneder og deretter kan de plutselig forsvinne. Mollusker hos voksne og barn er som regel ikke smertefulle, men de kan skape kløpe og irritasjon. Hvis du peller eller klør på vannvortene så risikerer du forårsake flere vannvorter eller få arr.

Hvordan virker Naturasil mot vannvorter?

Aktive ingredienser i Naturasil mot vannvorter er thuja occidentalis (vanlig Thuja), melaleuca alternifolia (Tea-tree) og ricinus communis (oljeplante eller kristpalme).Den topiske påføringen av planteekstraktene er lipofile, som gjør at de absorberes i huden og gjennom blodstrømmen. Dette er den mest effektive og milde metoden for å behandle vannvorter.

For best resultat bør du kombinere produktet med Naturasil Immune Renew; et tilskudd for immunforsvaret som reduserer risikoen for fremtidig utbrudd av vannvorter.

Hvordan bruker jeg Naturasil mot vannvorter?

Naturasil mot vannvorter er en væske som skal påføres topisk på infisert området med en bomullspinne. Påfør vannvortebehandlingen 4 ganger om dag eller mer. Test behandlingen et lite hudområdet før du starter full behandling.

Slik brukes Naturasil for å bli kvitt mollusker på kroppen:

 • Vask grundig infisert området med vann og såpe
 • Sørg for at området er helt tørt
 • Påfør Naturasil mot mollusker hos voksne og barn med ren bomullsbit eller bomullspinne. Du kan oppleve en svak til moderat brennende følelse. Dette er normalt og ikke farlig.
 • Påfør behandlingen 4 ganger om dagen eller mer. Hvis du glemmer å påføre væsken vil resultatet ta lengre tid.
 • Du kan også teipe fast et stykke bomull med væsken på infiserte områder, og la behandlingen virke mens du sover (bruk medisinsk tape). Dette vil hjelpe helbredelsesprosessen.
 • Forsett med å bruke Naturasil mot vannvorter til symptomene er helt borte.
 • Det kan hende at du opplever tørr hud når du påfører produktet. Dette er normal og vil gå vekk straks behandlingen er over.
 • Tilskuddet for immunforsvaret, Naturasil Immune Renew kan hjelpe deg å bli kvitt mollusker på kroppen enda raskere.

Hvordan raskt virker Naturasil mot vannvorter?

Behandlingstiden tar som regel 2-6 uker for å bli kvitt mollusker på kroppen. Men dette varierer fra person til person. Vannvorter hos voksne og barn kan reduseres raskt, men dette er avhengig av immunforsvaret ditt og dessuten hvor stort det infiserte området. Det er normal at vannvortene vokser litt under behandlingen. Etterhvert vil vannvortene bli mindre, skrelle av og til slutt kan du endelig bli kvitt mollusker på kroppen.

Finnes det noen bivirkninger?

Naturasil mot mollusker hos voksne og barn inneholder bare naturlige planteekstrakter, som er fri for sprøytemidler. Du kan dermed bli kvitt mollusker på kroppen på en trygg, mild måte uten bivirkninger. Du bør lese igjennom innholdslisten før du bruker produktet for å bli kvitt mollusker på kroppen, da kan du unngå allergiske reaksjoner. Gravide eller kvinner som ammer bør snakke med sin lege før bruk av produktet. Væsken mot vannvorter skal ikke brukes rundt områder ved øyene eller i øynene. Behandlingen skal bare påføres utenpå kroppen.

Hvordan bestiller jeg Naturasil for å bli kvitt mollusker på kroppen?

Du kan bestille raskt og enkelt Naturasil mot mollusker hos voksne og barn fra ShyToBuy. Bare trykk på «Legg i handlekurven», og deretter gå til kassen når du er ferdig. Ellers kan du fortsette å shoppe.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * +++++ herfra. Kun tilfreds
 • * Hurtig Levering og godt produkt
 • * Mine warts er nesten borte . Jeg har litt på armene mine som ennå ikke er helt forsvunnet. men jeg er overbevist om at det er bare en spørsmål om tiden
 • * Kjøpte denne for mine to gutter . Det fungerer som det skal. Rask og god service
 • * Jeg hadde visste ikke hva vandvorter var før jeg gikk til legen . Jeg har prøvd flere kurer , men dette er det eneste som har fungert for meg
 • * Effektivt produkt - kan anbefales.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev