Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Online Chat

Naturasil ™ Skabb Behandling

Av Naturasil

299.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Naturasil Skabb behandling er en naturlig flytende formel som effektiv behandler skabb. Du kan velge å påføre skabb behandlingen direkte på huden, eller å tilføre et par dråper i badekaret for å bli kvitt midden trygt. Det er viktig å behandle skabb raskt for å unngå smitte. Kjøp Naturasil Skabb for rask behandling av skabb.

 • Naturlig skabb behandling uten bivirkninger
 • Reduserer skadelige symptomer som sår og rød hud
 • Oppnår resultater innen 1-2 ukers ved kontinuerlig bruk
 • Hindrer at viruset sprer seg til andre områder på kroppen din
 • Skabb behandlinger som du kan bruke i komforten av ditt eget hjem
 • FDA - godkjent

Naturasil Skabb Behandling angriper midden innenfra når den absorberes i det ytterste laget av huden. Denne naturlige skabb behandlingen er fri for kjemikalier og sprøytemidler, noe som betyr at den passer alle områder på huden, og passer for alle hudtyper.

Les Mer

Hva er Naturasil Skabb Behandling ?

Skabb skyldes midd som bor i huden. Skabb er smittsomt og sprer seg når du klør på den infiserte områder. Når du klør får du midd under neglene som kan smitte andre ved direkte fysisk kontakt. En skabb smitte kan også overføres gjennom telefonrøret, tastatur og andre lignende objekter. Derfor er det viktige å behandle det raskt. De typiske symptomene forbundet med skabb er kløe, rødt utslett og middtunneler. Disse kan behandles med lokal applikasjon av Naturasil mot Skabb som er en ganske effektiv skabb behandling. Det er viktig at du behandler symptomene av skabb så snart som mulig for å hindre at midden sprer seg. Som et sikkerhetstiltak, bør Naturasil skabb behandling også brukes av dem som du har nær kontakt med på en jevnlig basis, da denne hudinfeksjonen er svært smittsom og kan smitte ved bruk av felles objekter som for eksempel håndklær. Hvis symptomene forsvinner, men kommer tilbake, da er Naturasil Skabb behandling trygt å bruke på nytt.

Hvordan virker Naturasil Skabb Behandling ?

Naturasil mot skabb virker ved å behandle midd, ved å eliminere årsaken til infeksjonen. Skabb er smittsomt og overføres gjennom direkte fysisk kontakt. Naturasil Skabb behandling består av kraftige naturlige ingredienser som er målrettet mot midd, årsaken til enhver skabbinfeksjon. Behandlingen absorberes inn i huden, og forårsaker ingen bivirkninger. Naturasil Skabb er mer egnet for dem som kan være allergisk mot andre legemidler.

Hvordan bruker jeg Naturasil mot Skabb?

Naturasil Skabb Behandling er en væskebasert behandling som brukes på det infiserte området med en bomullsdott eller litt bomull. Hvis du har et badekar, kan du legge til 10 dråper til svært varmt badevann for et direkte angrep på skabb. Etter at du har vært i badekaret for 20-30 minutter eller brukt Naturasil behandling, ikke skyll deg ren fra badevannet, sørge for at du er helt tørr etterpå. Det er spesielt viktig at du sørger for at huden er 100 % tørr på de infiserte områdene. Endre håndkle hver gang du har vært i dusjen og vaske deg ved høye temperaturer er viktig, slik at du unngår å smitte deg selv. Naturasil skabb ebahndling er enkel å bruke og svært effektiv metode for å behandle skabb på.

skabb behandlingen bør brukes 4 dager på rad deretter ta en 4 dagers pause, selv om noen kanskje foretrekker å fortsette med behandlingen uten pauser for å unngå ytterligere smitte. Denne behandlingen for skabb kan ta opptil 7-15 dager i noen tilfeller.

Er det noen bivirkninger?

Alle Naturasils produkter er laget av naturlige ingredienser, og forårsaker ingen bivirkninger

Hva er ingrediensene?

lac sulfuris, jojoba, og Melaleuca Alternifolia ekstrakter i en vannløselig hypoallergenisk base. Disse naturlige elementene er påvist svært effektivt i bekjempelse av skabbmidd og dens symptomer, og blir også brukt i forbindelse med helvetesild og fotsopp.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (96% basert på 5 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * Ganske enkel å bruke, reduserer irritasjon og evt. fjerner den også skabben
 • * Det er viktig å behandle skabb raskt, er glad eg fant denne. Klen forsvant med engang eg påførte oljen, innen 2 uker forsvant hele skabb
 • * Godt middel som du kan ta når du bade også, er det ikke så alvorlig , så det fungerer godt .
 • * det hjelpte
 • * Så glad jeg fant dette! Jeg liker naturlig på kroppen. Har testet i løpet av uker, og det føles som om det blir bedre.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev