Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Online Chat

Naturasil Sulfur - Lavender antibakteriell såpe 2pk

Av Naturasil

349.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du plaget av skabb, eksem eller annen plagsom hudlidelse? Naturasil Sulfur-Lavender sulfur såpe er en naturlig såpe som inneholder vulkansk svovel og eteriske oljer fra bl.a. lavendel. Dette er to ingredienser som er spesielt kjent for å ha en soppdrepende og antibakteriell effekt. Såpen er derfor effektiv mot f.eks. skabb, akne, eksem, ringorm og andre soppinfeksjoner i huden.

  • Naturlig såpe med homøopatisk effekt
  • Inneholder vulkansk svovel
  • Soppdrepende og antibakterielle egenskaper
  • Naturlig såpe som kan redusere og fjerne bl.a. eksem, akne og skabb
  • Sulfur såpe basert på palmekjerne – og kokosolje
  • Naturlig såpe med mild lavendelduft
  • Du får 2 stk sulfur såpe.

Naturasil er en antibakteriell såpe som er svært kjent innen homøopatisk hudpleie. Dette er en naturlig såpe som kan hjelper deg effektiv å fjerne vanskelige soppinfeksjoner og skabbutslett på hud. Naturasil antibakterielle såpe inneholder essensielle oljer som pleier og holder huden sunn.

Les Mer

Hva er Naturasil Sulfur-lavender såpe?

Dette er en antibakteriell såpe som inneholder bl.a. mikronisert svovel, eterisk lavendelolje, samt andre essensielle oljer fra naturen. Naturasil antibakteriell såpe benytter vulkansk svovel som er veldig kjent som naturmedisin, ettersom den kan være både soppdrepende og har antibakterielle egenskaper. Natural Sulfur-lavender er en naturlig såpe er effektiv mot flere typer soppinfeksjoner og hudlidelser, slik som eksem, akne, ringorm og neglesopp. Naturalsil antibakteriell såpe er også effektiv mot skabbutslett. Dette er en naturlig såpe som dreper skabb og fjerner irritasjon og kløe. Du får en antibakteriell såpe med essensielle oljer som pleier huden og etterlater den myk og gjennomfuktet.

Hvorfor er svovel bra?

Naturasil antibakteriell såpe er en naturlig såpe som benytter svovel som er et naturlig forekommende mineral. Mineralen finnes i nærheten av varme kilder og vulkankratere. Svovel har blitt brukt i medisin siden oldtiden, og det finnes også i naturlig form i menneskekroppen. Faktisk består kroppen av 0,25% svovel og spiller en viktig rolle i forhold til keratin, et stoff som styrker hud, hår og negler. I tillegg er svovel viktig for kollagen som gjør at huden er elastisk og ungdommelig. Svovelholdige produkter slik som Naturasil antibakteriell såpe brukes spesielt mot hudlidelser, ettersom svovel er effektiv mot sopp og har en antibakteriell effekt.

Hvordan bruker jeg Naturasil antibakteriell såpe?

Vi anbefaler at du bruker Naturasil antibakteriell såpe, som er en naturlig såpe, minst 2 ganger daglig i minst 4-10 dager. Ettersom dette er en naturlig såpe vil behandlingstiden variere fra person til person, og dessuten hvor alvorlig infeksjonen er. Virkningen av denne naturlige såpe fra Naturasil vil også være avhengig av om det er skabb, ringorm eller en annen type bakterie. Symptomer vil ikke forsvinne med en gang med Naturasil naturlige såpe, men de blir gradvis redusert.

Hva inneholder Naturasil Sulfur-lavender såpe?

Du får en naturlig såpe med naturlige ingredienser. Under er ingredienslisten:

Aktive ingredienser: Svovel 1x HPUS, Thuja 6X HPUS

Inaktive Ingredienser: kokosolje, EDTA, glyserin, geitemelkpulver, laurinsyre, lavendelolje, palmeolje, renset vann, natriumchlorid, natriumhydroxid, natriumlaurylsulfat, sorbitol.

Hvilke bivirkninger har Naturasil antibakteriell såpe?

Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av Naturasil antibakteriell såpe ettersom dette er en helt naturlig såpe. Inneholdet består av bl.a. planter og oljer som er kjent for å virke rensende og pleiende for huden. Imidlertid bør du alltid lese igjennom ingredienslisten for å unngå allergiske reaksjoner. Unngå å bruke Naturasil antibakteriell såpe rundt øynene, munnen eller slimhinner. Gravid og ammende kvinner bør ikke bruke Naturalsil antibakteriell såpe.

Hvordan kjøper jeg Naturalsil antibakteriell såpe?

Du kan kjøpe Natural Sulfur-lavender såpe her hos ShyToBuy og bruk denne naturlige såpe og bli kvitt skabb, akne, ringorm mm. Bare trykk på «Legg i handlekurv» for bestille Naturalsil naturlig såpe. Du får en ekstra Naturasil antibakteriell såpe med i kjøpet, slik at du får to såper. Vi har ulike leveringsmetoder, slik at det er lett å finne en som passer deg. Hvis du har spørsmål om Naturalsil naturlig såpe, levering eller vår service, så kontakt gjerne vår hjelpsomme kundeservice på enten tlf, live-chat eller e-post.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

  • * Brukte såpen sammen med skabb oljen. Hjalp meg mye å bli kvitt skabb
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev