• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Naturlige og Enkle Behandlinger av Åreknuter

Er du en av de mange somer plaget med åreknuter? Flere er frustrert over at uansett hvor mye oppmerksomhet de gir til bena med åreknuter blir årene bare dine verre, er du en av de også?

Flere er bekymret over å ikke kunne finne rette behandling og måtte ende opp med åreknuter resten av livet. Noen bekymrer seg over om det vil påvirke dem når de blir eldre. Tross alt er bena våre en veldig viktig del av kroppen vår.

Videre i denne artikkelen skal vi undersøke hvordan vi kan lindre smerter knyttet til åreknuter og hvordan vi kan hindre dannelsen av åreknuter og edderkopp årer.

Venøs sykdom kan ha flere medvirkende faktorer. Fra kroppsholdning til følelser, mange ting påvirker blodsirkulasjonen din i kroppen. Men alle faktorene kan deles inn i to trinn. Følg disse to trinnene, og du vil ikke bare bli kvitt åreknuter, men også få sunne ben for resten av livet. Her er de to trinn:

Merk: En ekstra første skritt kan være nødvendig hvis noen av dine vener er allerede utvidet forbi et visst punkt. Hvis det er tilfelle, få dem behandlet først. Ellers kan de eldre åreknuter undergrave innsatsen du legger ved bruk av to trinn system på denne artikkelen.

Trinn 1: Reduser trykket på årene

For å kvitte seg med åreknuter naturlig, må du først redusere trykket på årene dine. Årene, spesielt i bena, må pumpe blodet " opp bakken " til hjertet, mot tyngdekraften. Hvis du er utsatt for åreknuter, kan dette ekstra arbeid på underkroppen føre til at blodårene bli forstørret.

Heldigvis kan enkle endringer i livsstil redusere trykket på årene. Snakk med legen din for å se hvilke av alternativene for STEP 1 er best for deg.

Riktig Trening

Anbefalt trening er svømming for å bli kvitt åreknuter naturlig. Svømming er en av de beste måten å eliminere smerte og ubehag forårsaket av åreknuter

Noen idretter er ikke anbefalt på grunn av deres innvirkning på bena. Korte virkninger kan blokkere blodstrømmen og forsterke presset på årene isteden for å redusere det.

Hvis en eller annen grunn ønsker å fortsette å praktisere sport som ikke anbefales, må du sørge for å ha på kompresjonsstrømpe og forsterke dine årer med riktig kosttilskudd.

Idretter som ski og vannski er ikke anbefalt fordi støvlene immobilisere føttene og hindre leggen fra å pumpe blodet tilbake opp. Andre idrett som ikke anbefales er squash, tennis, fotball, vektløfting, boksing, karate, judo, taekwondo og løping

Pusting er også svært viktig for å forebygge åreknuter under en treningsøkt. Hvis du blokkerer pusting når du under en trening, forårsaker du intens press på venesystemet. Husk alltid å puste ut, aldri hold pusten.

Drikk nok vann i løpet av dagen

Drikkevann bidrar til å myke opp avføringen. Når du passerer avføring lettere, setter det deg mindre belastning på årer i beinet som også vil bidra til å forhindre hemorroider. I tillegg bidrar drikking av vann på en fin måte å gå ned i vekt og kaste de ekstra kilo som kan også forårsake åreknuter.

Hold en gjenbrukbar vannflaske på din side på jobb og når du trener. Litt vann om gangen er ofte bedre enn mye vann en gang i blant.

Bruk støttestrømper

Ikke en ny løsning, men fortsatt en av de beste! Et par kompresjonsstrømper bidrar til å holde beina sterke i løpet av dagen. De definitivt hjelper med å bli kvitt åreknuter.

Hev foten over sengen

Når du ligger nede om natten, en enkel måte å redusere presset på bena er å heve dem over ditt hjerte. En enkel måte å gjøre det på er å legge til et par telefonbøker ett under hver side av sengen. Det kommer til å heve foten av sengen slik at føttene alltid vil være høyere enn hjertet, uansett hvor mange ganger du rulle over i midten av natten.

Trinn 2: Styrke veggene av årer dine

De siste undersøkelser peker på faktum at forandringer i åre vegg er viktig i forhold til forandring i åreknute formasjonen. Målet ditt er da å finne hvilke alternativer du kan bruke for å øke venøs tone. På grunn av genetiske faktorer som disponerer dine åreknuter, må du kanskje ta noen ekstra 'forsterkning' sammenlignet med gjennomsnittlige personene.

Unngå varme, søk kulden

En kalddusj kan redusere smerte eller hevelse i bena Dette er en av de beste naturlige rettsmidler for åreknuter du kan bruke fordi kulde strammer de overfladiske vener, ved direkte stimulering. Det er vanligvis en enkel behandling å gjøre fra ditt eget hjem.

Hvis du ikke er vant til å ta kald dusj, begynner sakte. Prøv å senke temperaturen gradvis hver dag. Avhengig av hvor du bor, kan dette ikke være så lett som det høres ut. Vekslende mellom varm og kald mat er et annet alternativ som også kan fungere.

Ta naturlige kosttilskudd

Det beste og eneste gode måten å forsterke venene /årer er med naturlige kosttilskudd. Noen spesielle urter og frukt ekstrakter har vist seg å trygt å behandle og forebygge åreknuter. Det finnes flere behandlinger hos ShytoBuy.