FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Naturlig behandling av håravfall

Veien til en sunn og sterk hår er , som så mye annet , knyttet til kosthold. Sørg for at du får de riktige vitaminer og produkter for å optimalisere håret sunt og behandle hårtap .

Hvordan kan naturlig kosttilskudd hjelpe deg å bekjempe håravfall?

Forskning har vist at kaliummangel i de fleste kvinner er et resultat av et overskudd inntak av salt i kostholdet. Hva skjer når en kvinne bruker altfor mye salt i maten deres er at overflødig natrium akkumulerer rundt hårsekkene. Det vil si at kalium forhindrer å nå de celler, som resulterer i håravfall. Selv om mangel på kalium i kroppen er ikke den eneste årsaken til hårtap, er det en av de vanligste årsakene.

Kalium mangel i kroppen, også kalt hypokalemi, kan ha mange årsaker bak dem. Det kan være alt fra en mangel på kalium i kostholdet, noe som også resulterer i overskudd av kalium- utskillelse fra kroppen. Hvis du tar medisiner, kan det også påvirke og redusere nivåer av kalium i kroppen. På grunn av noen, eller kanskje alle disse grunnene kan en person slite med håravfall.

Eliminering av kaliummangel

Hvis du ønsker å unngå kaliummangel kan det best oppnås ved å øke mengden av kalium-rik mat i kostholdet. Ifølge FDA, det anbefalte daglige inntaket av kalium er 4700 mg per dag. Tatt i betraktning at en banan bare inneholder omtrent 450 mg kalium ( avhengig av størrelsen av banan), flere kalium-rik mat er nødvendige for å øke kalium inntaket gjennom mat. Se under for å finne ut mer om kalium-rik mat.

Natrium - kalium pumpe ( enzym )

Det er et intimt forhold mellom natrium og kalium i kroppen. Begge er positive ioner, men når det svelges, vil kalium erstatter natrium gjennom en natrium - kalium pumpe i nyrene. Natrium fører væske produksjon og er en av årsaken til høyt blodtrykk, mens kalium ikke forårsaker væskeproduksjon, og faktisk anbefalt for å redusere blodtrykket. Natrium-kalium pumpe i nyrene gjør det mulig å erstatte kalium, natrium, ved inntak og derved redusere eller eliminere problemet med håravfall.

De kaliumrike mat

Noen ekstra mat valg som er bra for deg som ønsker å øke kalium inntak og redusere håravfall inkluderer;

 • Meieriprodukter - inkludert melk, ost og yoghurt
 • Kjøtt som okse, svin, kylling og fisk
 • Grønnsaker - inkludert brokkoli, gulrøtter, poteter og lima bønner
 • Korn som hele korn, brød, brun ris og hvete
 • Frukt som aprikoser, avokado, fiken, epler og fersken
 • Tørket frukt, for eksempel rosiner, dates og med visse meloner som cantaloupe.

Medisiner og narkotika

Den farmasøytiske industrien har gjort mange forsøk på å eliminere håravfall. Noen produkter gir ekstra kalium i høyere doser enn det som er tillatt i den medisinske industrien, som du bør unngå når du besøker lokale helsekostbutikker. Det er produkter som er tilgjengelig som kremer eller skum, som effektivt fjerner natrium som samler seg rundt hårsekken for de med kaliummangel. Mange av disse produktene virker på kort sikt, men krever konstant bruk for å eliminere kaliummangel, og få stoppet håravfall.

På ShytoBuy anbefaler vi TRX2 som er naturlige tabletter mot håravfall, de tas tre ganger daglig. Denne ekstra effektive tiltak kan øke nivået av kalium og fjerne natrium rundt hårsekkene.

Kalium-rik snacks og krydder

For ytterligere å øke inntaket av kalium kan også krydre maten med hvitløk og tilsett noen sunne snacks i kostholdet ditt, for eksempel nøtter eller solsikkefrø. Et godt avrundet diett av kalium-rik mat er et viktig skritt for å bli kvitt din kaliummangel, noe som kan føre til håravfall.

Håravfall kan oppstå på grunn av fravær av mange andre vitaminer og mineraler i kroppen, slik som vitamin C og sink, da er det viktig å ha det i tankene, slik at man velger matvarer som også inneholder disse vitaminer og mineraler. Det finnes mange naturlige behandlinger mot håravfall som bekjemper håravfall og styrker håret.