FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Naturlige Neglesopp Behandlinger

Offisielt kjent som "Onychomycosis" er denne ubehagelige soppinfeksjonen vanligvis kløe mellom og rundt tær eller misfarget.Vi snakker om neglesopp! Den påvirker mest menn enn kvinner, den trives i fuktige og tette omgivelser som f.eks i sko.

Når tærne er presset sammen (vanligvis i sko) formes det en varm og fuktig omgivelse mellom dem som tiltrekker mugg som sopp, dette er en åpen invitasjon for fotsopp. Kort sakt... ubehagelig å håndtere.

Nøkkelen er å huske at en varm og fuktig, omgivelse tiltrekker sopp. Gå barbeint hvis du ikke er i et fuktig miljø. Bruk sandaler eller åpne tå sko så ofte som mulig. Det er kanskje ikke veldig begeistrende å vise frem føttene, men det kan være verdt det hvis det betyr at tær helbredes raskere!

Fakta om neglesopp

Det vanligste årsaken av negle infeksjoner er dermatophytes, som tilhører en av tre slekter (Trichophyton, Epidermophyton og Microsporum.

Utbredelsen av negl infeksjoner er rapportert å være så høyt som 23% i Europa og 20% i Sørøst-Asia. I Nord-Amerika er forekomsten av negleinfeksjon opp til 14%. Soppinfeksjon årsaken for ca. 50% av alle negle sykdommer. Siden flertallet bruker resepter, laser behandlinger, og “Bestemors gode gamle kur”, er det åpenbart at folk er fortsatt plaget av sopp/tånegl infeksjoner og er fast bestemt på å bli kvitt den. Dessverre, dette er lettere sagt enn gjort. En vellykket kur for tånegl sopp krever lang behandling som kan utvide til et år.

Årsaker til neglesopp

Det er mer sannsynlig å få en soppe infeksjon hvis du:

 • Ikke holder føttene rent og tørt
 • Bruker sko som forårsaker føttene til å bli varmt og svett
 • Går rundt barbeint på steder der sopp infeksjoner kan spres lett, som felles dusjer, garderober og treningssentre
 • Skadet negler
 • Har et svekket immunsystem
 • Har visse andre helsemessige forhold, for eksempel diabetes, psoriasis eller perifere arterial sykdom

Enkleste løsningen.

Eller finnes det en raskere metode?

Isteden for å lete igjennom bestemors hylle eller dra på pinlige lege avtaler, hvorfor ikke være en del av den moderne verden der det finnes flere naturlige produkter mot neglesopp som er basert på 100% naturlige ingredienser, og alt i en tablett! Moderne neglesopp kurer er nå laget i flere varianter. Den mest beryktede og letteste metoden for neglesopp behandling vil være neglesopp neglelakk. Metoden er praktisk og enkel. Og som et bonus, er den den ikke tidskrevende!

Hvorfor er naturlige produkter bedre?

Produkter laget av konvensjonelle produserte ingredienser kan ha en negativ innvirkning på miljøet. Når ingrediensene for helse og skjønnhetsprodukter er produsert økologisk, blir færre kjemikalier satt i luften.

Unngå irritasjon

Kjemikalier, kunstige farger og fyllstoff i hudpleieprodukter og sminke kan forårsake rødhet, irritasjon og kviser. Mange mennesker er allergisk mot kjemikalier som vanligvis finnes i konvensjonelt produserte produkter. Med naturlig sminke, hudpleieprodukter, vil kroppen din gå i rytme med produktene i stedet for imot den.

Mildere over tid

Siden unaturlige produkter virker som en rask og enkel alternativ, i lengden vil de skadelige kjemikalier som først helbredet huden, faktisk forårsake skade mer skade.

Vil du virkelig fortsette eller starte med unaturlige produkter for soppinfeksjon etter å ha lest dette? Tenkte meg det.

Hopp på det naturlige. Moder Jord kaller deg hjem!

Anbefalte produkter