FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Naturlig hudpleie fra Makari

Ansiktshuden blir hver dag utsatt for vær og vind. Den blir også påvirket av livsstilen vår, som kosthold, søvn, spesielt mangel på søvn, og stress. Tar vi ikke vare på huden vår og gir den god pleie, vil den fort se sliten ut og vi ender opp med å se eldre ut enn vi er. Å ta vare på huden er en handling som for øvrig ikke bare gjelder huden i ansiktet, også resten av kroppen trenger pleie dersom vi skal føle oss vel og ha det utseendet vi ønsker oss.

Det å ta vare på seg selv er viktig, uansett alder og kjønn. I dag har det i tillegg vokst frem en bevissthet rundt produktene vi bruker for å foreta denne pleien. Det har vært, og er fremdeles, mye snakk om kjemiske tilsetningsstoffer og mikroplast og flere og flere forbrukere ønsker å pleie huden med så naturlige produkter som mulig. Det er dog ikke alltid like lett å vite hvilke produkter som er bra og hvilke som er naturlige. Etiketter er ikke alltid like lette å lese, og noen ganger inneholder de heller ikke hele sannheten. Det kan da være lurt å finne et merke som gir deg alt du ønsker av naturlig pleie til hele kroppen, uansett hvilken hudtype eller alder du har.

Makari – helt naturlig

Det sveitsiske merket Makari er nettopp en slik produktserie som gir deg alt du ønsker deg og mer til. Kvaliteten på hvert eneste produkt er høyt, og alt de lager lages med helt naturlige ingredienser. Ingrediensene i hvert enkelt produkt er nøye valgt ut for å hjelpe deg med å få en sunn og vakker hud. Hos Makari brukes det verken blekemidler eller hydrokinon, og det betyr at produktene er snille mot huden din. Ønsker du deg en vakker og flott hud har Makari de naturlige produktene som hjelper deg med å komme dit.

Historien bak merket

Det sveitsiske merket Makari har blitt kjent over hele Europa. Dette skyldes at merket er naturlig, holder høy kvalitet og er effektivt. Opprinnelig så Makari™ de Suisse dagens lys fordi firmaet ønsket å lage produkter som kunne hjelpe mennesker som av ulike grunner hadde misfarginger av huden. Helt i starten hadde de kun sju produkter, men suksessen sørget for at Makari utviklet seg og i dag har de over 60 produkter i sin portefølje. Uansett om du har sensitiv, tørr, normal, fet eller moden hud, eller blandingshud, så vil du finne mange produkter fra Makari, alle med helt naturlige ingredienser, som passer til din hudtype. I tillegg kan du finne sminke, pleie til resten av kroppen og for deg som har barn og ønsker å bruke helt naturlige produkter når du steller babyen din – ja, så finner du også det her. Makari har med rette produkter for hele kroppen, alle hudtyper og alle aldre.

Hemmeligheten til Makari

Alle merkevarer har gjerne en hemmelighet eller to, så også Makari. Hos Makari er de stolte av hemmeligheten sin, for det er den som gjør denne produktserien så unik. Du kan godt si at hemmeligheten består i hvilke ingredienser som får lov til å være med i produktet og hvilke som ikke får lov. De som ikke får lov til å være med er slike ting som blekemidler, kjemikalier og hydrokinon. Altså alt det som ikke er naturlig, og dermed heller ikke så bra for hverken huden din, deg eller miljøet. Det som får lov til å være med derimot er helt naturlige planteekstrakter hentet fra jorden og havet.

For at du skal få så vakker hud som mulig på en naturlig måte bruker Makari™ de Suisse ekstrakter av morbær, sitron og lakris. Dette er naturlige ekstrakter som er kjente for å inneholde mye antioksidanter og andre ting som huden har nytte av. Ved siden av dette brukes det også kaviar, svovel, vitamin C og E, mandelolje, gulrotolje, kokosnøttolje og argan olje. I tillegg til alt dette har ekspertene hos Makari tatt det hele ett skritt videre og skapt to ulike komplekser som kalles «Vegeclairine» og «Organiclairine». Ingen av disse to kompleksene inneholder annet enn naturlige planteekstrakter som ikke bare er gode hver for seg, men som sammen danner en formel som jobber for å gi deg drømmehuden.

Filosofien bak den naturlige hudpleieserien

Du har kanskje lurt litt på hvorfor Makari heter Makari? Ordet makari betyr vakker på Swahili, og dermed er også navnet en flott del av selskapet filosofi og visjon. Alle produktene blir skapt i selskapets egne laboratorier, der ikke bare de nøye utvalgte ingrediensene er viktige men også den avanserte teknologien som brukes. Selskapet har holdt på i mer enn to tiår for å gi kvinner og menn over hele verden tilgang til naturlige produkter som faktisk også fungerer og gir deg den hjelpen du ser etter. Uansett hvilket hudproblem du måtte ha, enten det handler om kviser eller misfarginger, så har Makari skapt et helt naturlig produkt som inneholder de riktige ingrediensene for deg. Legger du ta til gode rutiner, er du ikke langt unna den huden du alltid har fortjent. Det som også er så fint er at de ulike produktene ikke bare hjelper deg med å få drømmehuden, men de hjelper deg også med å beholde den. I serien finnes ansiktsmasker, såper, øyekremer og alt annet hva hjertet kan begjære når det kommer til hudpleie.

For å lage naturlige produkter, øke porteføljen og oppnå suksess år etter år, er det nødvendig med en viss dose lidenskap og den har folkene som står bak Makari. De ønsker å etablere seg i toppsjiktet for naturlig og effektiv hudpleie, som kan hjelpe alle uavhengig av hvilke behov de har. Inspirasjonen til å lage disse produktene hentes fra de tradisjonsrike måtene vi tok vare på huden vår før alle de maskinlagde og kunstige produktene kom på markedet. Når du kombinerer dette med den nye og avanserte teknologien som er på markedet i dag, får du altså naturlige hudpleieprodukter som huden din vil elske!

Ingen kjente bivirkninger

Siden alle produktene fra Makari™ de Suisse er laget av naturlige ingredienser betyr dette også at det ikke er noen kjente bivirkninger ved bruk. Det anbefales likevel at du leser over listen med ingredienser, for å sjekke at den ikke inneholder noe du er allergisk mot. Er du usikker kan du teste produktet på hånden din. Smør det inn på et lite område og la det sitte i rundt 30 sekunder. Dersom huden ikke reagerer, betyr det at du trygt kan fortsette bruken.