FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

10 Naturlige måter å øke libido

Føler du at du har nedsatt sexlyst? Du er ikke alene - mange mennesker føler det slik på et tidspunkt i livet sitt. I noen tilfeller kan en reduksjon av libido være på grunn av et medisinsk problem. For mange, uansett situasjonen, finnes det løsninger uten reseptbelagte medisiner. Sjekk ut de 10 beste naturlige libido boosters , fra Dr. Catherine Hood. Kanskje du finner det som gir gnisten tilbake i ditt kjærlighetsliv.

Mange har problemer mer å øke sexlyst, det finnes mange naturlige produkter for nedsatt sexlyst. Blant annet er Gold Max tabletter ganske populær blant mange som hjelper med nedsatt sexlyst. Under skal vi se andre måter som kan hjelpe med å redusere nedsatt sexlyst.

Drikk med måte
Et glass med alkohol kan hjelpe med en nervøs første -date situasjon. Ved å redusere angst og stress, kan én drink hjelpe deg å komme i humør for sex. Men pass på, alkohol er en depressivt, for mye alkohol, og du kan ende opp med helt motsatt problem, altså nedsatt sexlyst.
Prøv Afrodisiakas
Det er ingen magisk kjærlighet porsjon, men afrodisiakas kan være morsomt. Ofte er de matvarene som øker sexlyst som asparges . Andre som østers, inneholder antioksidanter og sporstoffer som er nødvendige for god seksuell funksjon og nedsatt sexlyst. For eksempel er østers pakket med sink, et mineral som er ganske viktig i fruktbarhet.
Slutt å røyke
Sliter du med nedsatt sexlyst? Da må du vurdere hvor mye du røyker. Det er godt kjent faktum at røyking kan ha en dårlig innvirkning på blodtilførselen til kjønnsorganene siden det fører til at blodårene trekker sammen. Det reduserer også din utholdenhet og folk flest liker ikke å kysse et askebeger.
Hold deg i form
Moderat regelmessig trening vil bidra til å forbedre blodtilførselen til kjønnsorganene. I tillegg bidrar trening til at du føler deg godt om deg selv. Noe som forbedrer selvtilliten som igjen vil motvirke nedsatt sexlyst.
Miste vekt
Å være overvektig påvirker ikke bare din selvtilliten, men også av dine følelser av seksualitet, men det er mer sannsynlighet at de som er overvektig kan lide av blodkar sykdom som kan redusere nødvendig blodtilførselen til kjønnsorganene.
Spiser de riktige tingene
Hvis kroppen din blir dårlig på grunn av dårlig helse, lider alltid sex. Fem til ni frukt og grønnsaker om dagen kan gi de viktige stoffer for helsen din. Vitaminer og antioksidanter vil hjelpe opprettholde god blodtilførsel til kjønnsorganene og hindre visse kroniske sykdommer. Les om matvarer som øker libido.
Massasje
Massasje teknikker kan gjøre underverker for seksuell opphisselse spesielt hvis du er stresset, bekymret eller sint . Klargjør rommet med dempet belysning og beroligende musikk deretter start med en ryggmassasje.
Yohimbin
Lenge brukt i Afrika som et afrodisiakum. Yohimbin er kjent for å forbedre mannlig impotens selv om kliniske studier har vært skuffende. Det er lite som tyder på at det fungerer for kvinner.
Gingko Biloba
Denne urtemedisin laget av bladene fra gingko biloba treet, er kjent for å øke blodtilførselen til hjernen og kjønnsorganer. Det er antatt å ha en forsterkende effekt på lyst, opphisselse og orgasme.
Føl deg godt om deg selv
Sist, men aller viktigste er føle seg godt om seg selv. Ingenting reduserer din interesse for sex mer enn lav selvtillit. Skjemme deg bort når du føler deg ned og ta litt tid til å slappe av eller gjøre en aktivitet som gjør at du føler deg bedre i om deg selv.