• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Blackhead Removal

60ml Peel-off-Maske | Hudorm fjerningsmaske

Neutriherbs

149.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Neutriherbs Black Mask er en black peel off mask som har revolusjonert verden. Den er helt naturlig hudorm maske som har en dypt rensende effekt på huden dersom man sliter med uren hud, tilstoppede porer, hudormer (blackheads), urenheter eller en hud med høy produksjon av talg. Neutriherbs Black Mask renser huden effektivt, den er en black peel off mask som trenger inn i huden og har en vakuum effekt som binder seg til alt og trekker ut alt som kan skape framtidige kviser, akne og infeksjoner i huden.

 • 100% helt naturlig black peel off mask
 • Fjerner hudormer
 • Intens rengjøring av porer og huden
 • Toner huden
 • Fjerner døde hudceller
 • Kan brukes på ansiktet og kroppen
 • Enkel å bruke
 • Ikke testet på dyr
 • Kan brukes av veganere og vegetarianere

Neutriherbs Black Mask sin rike og naturlige formel mot hudormer er mild mot huden, men active charcoal med sine anti inflammatoriske egenskaper, havreekstrakt og aloe vera som har en beroligende effekt på huden. Hver ingrediens i Neutriherbs Black Mask komplimenterer hverandre for å gi optimal effekt.

Les Mer
Type: Maske
Størrelse: 60 ml

Hva er Neutriherbs Black Mask?

Neutriherbs Black Mask er en naturlig black peel off mask som renser porene og drar ut alt som sitter inne i huden og skaper kviser, akne og utbrudd. Hudorm masken inneholder active charcoal pulver, havreekstrakt og aloe vera ekstrakt. Hver ingrediens i Neutriherbs Black Mask komplimenterer hverandre for å gi optimal effekt som hudorm maske. Black peel off mask fra Neutriherbs er også med på å gi huden næring og forynge huden ved å fjerne døde hudceller, slik at nye hudceller kan få puste og og få næringen de trenger.

Hvordan virker Neutriherbs Black Mask?

Black peel off mask som er en helt naturlig hudorm maske er en innovativ peel off maske som benytter seg av en vakuum prosess som har kraft nok til å dra ut alt som sitter inne i huden og ikke kommer ut med mindre man klemmer det ut selv, ofte så er dette plagsomme hudormer som blir til store røde kviser. Med Neutriherbs Black Mask så slipper man å skvise, klemme og bruke tid på å rense huden med negler som egentlig bare kan gi deg stygge merker og rød hud.

Med Neutriherbs Black Mask kan du enkelt la masken gjøre jobben for deg, uten å måtte gå til dyre ansiktsbehandlinger og hudleger. Start med å vaske ansiktet med varmt vann slik at porene åpner seg. Bruk så hendene til å påføre masken på ansiktet. Unngå øyepartiet, øyenbrynene og munnen. Sørg for at maske dekker huden ordentlig og har et jevnt lag. La masken så tørke i de neste 20-25 minuttene, la masken tørke ordentlig så den får lov til å jobbe seg godt inn i porene. Siden det ikke er noen luft under masken, så vil varmeeffekten skapes når du begynner å dra masken sakte av slik at alle urenhetene sånn som hudormer, talg og døde hudceller kommer ut og sitter igjen på masken som kommer av. Masken etterlater huden ren og myk med en ungdommelig glød.

Ingredienser i Neutriherbs Black Mask

Alle ingrediensene i Neutriherbs Black Mask er fra naturlige kilder og inneholder ingen skadelige, kjemiske eller syntetiske materialer som kan skade huden. Black peel off mask skal sørge for at huden din ser bedre ut enn det den var før du satte masken på. Den har disse 3 hoved ingrediensene;

Active Charcoal: har en høy absorpsjonsevne, noe som gjør at den grundig renser porene og fjerner avfall, hudormer, urenheter og talg fra huden. Active charcoal er også bra siden det bidrar til å regulere produksjonen av talg i etterbehandlings fasen av masken. Reguleringen av sebum og talg (olje) produksjon vil også hjelpe mot soppinfeksjon i huden, samt akne, hvor den viktigste årsaken til kviser er overproduksjon av talg. Active Charcoal er også med på å gi huden bedre estetikk, noe som gjør det mer ungdommelig med et silkeaktig preg og en lysere farge.
Havreekstrakt: denne fantastiske ingrediensen er med på å optimalisere effekten av de to andre ingrediensene. Havreekstrakt er veldig populært i hudkremer mot tørr hud og er kjent for å trenge lett inn i huden og gi fuktighet. Hovedgrunnen til at havreekstrakt er en del av black peel off mask er fordi den hemmer produksjonen av MMP-1 og tillater at kollagenet i huden bevares. Noe som fører til at huden beholder elastisiteten og strukturen. Videre, så er havreekstrakt også med på å gi huden en silkemyk glatthet.
Aloe Vera Ekstrakt: aloe vera har gjennom tidene vist seg i flere naturprodukter til å være en hovedingrediens for hudpleie. Den er også en del av Neutriherbs Black Mask på grunn av dens gunstige hudpleie effekter. Aloe vera gir huden fuktighet etter at døde hudceller har blitt fjernet fra hudens epidermis. I samarbeid med active charcoal og havreekstrakt så får huden en ekstra fin glød og holder seg frisk og ren lenge

Full ingrediense liste: Aqua, Glycerin, Avena Sativa (Oat) Peptide, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pantothenic Acid, Calen- dula Officinalis Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Retinol, Tocopheryl Acetate, Carbon Black, Phenoxyethanol, Parfum.

Hvordan bruker jeg Neutriherbs Black Mask?

Rens ansiktet med varmt vann slik at porene åpner seg. Ta av sminke og sørg for at ansiktet er fritt for all sminke, kremer og oljer.
Ta på en jevn mengde black mask på ansiktet elelr kroppen (området du ønsker å behandle) som har kviser, akne eller urenheter.
La masken tørke i 20-30 minutter, ikke ta av masken før den er helt tørr, derfor er det viktig å ikke sette på et for tykt lag. Dra masken sakte av når den er tørr. Fra toppen og ned.
Etter masken så kan du vaske ansiktet med varmt vann for å fjerne eventuelle rester av black mask. Man kan også sette på en toning krem eller gel til å lukke porene.

Vi anbefaler at du bruker Neutriherbs Black Mask 2-3 ganger i måneden. Bruk masken 2 ganger dersom huden din er mer sensitiv. Dersom huden din er vanlig, bruk masken 3 ganger i måneden.

Er Neutriherbs Black Mask sikker å bruke?

Masken har helt naturlige ingredienser, så langt er ingen kjente bivirkninger dokumentert. Neutriherbs Black Mask er ikke testet på dyr og har en naturlig formel som gjør at den kan brukes sammen med andre kremer og midler.

Vi anbefaler at man tester ut masken på et lite hudområde først for å unngå allergiske reaksjoner. Hvis det oppstår irritasjon, så burde du ikke bruke dette produktet. Unngå øyeområdet, øyenbryn og munnen når du setter på masken. Hold masken unna barn og oppbevar masken på et kjølig og tørt sted. Dersom du er usikker på om du kan bruke masken, vennligst kontakt din lokale lege.

Hvordan bestiller jeg Neutriherbs Black Mask?

Det er raskt og enkelt å bestille Neutriherbs Black Mask fra ShyToBuy. Pakken blir sendt samme dag dersom du bestiller før kl.16.00 på Man-Tor. Bare trykk på «Legg i handlekurven» og fortsett til kassen slik at du kan få din black peel off mask.