Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Nirena ™ Intimrens

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Nirena er en sensitiv, hypoallergenisk rensende gelé som effektivt behandler vaginale infeksjoner, rødhet, irritasjon, kløe og dårlig lukt. Hvis du sliter med illeluktende utflod er Nirena et perfekt produkt til å bekjempe det. Nirena er pH-balansert for å beskytte den intime skjørheten og inneholder ingen syntetiske kjemikalier. 
  • Naturlige ingredienser
  • Hindrer kløe, lukt og vaginale utslipp
  • Trygg og fri for bivirkninger
  • Opprettholder en sunn pH-balanse i underlivet

Ubalansert pH og kjemikaler kan forårsake illeluktende utflod. Mange såper og rensemidler for skjede opprettholder ikke den naturlige pH-balasen, noe som kan føre til en rekke undelivs sykdommer. Daglig rensing med Nirena beskytter de intime områdene og hindrer at infeksjoner oppstår, samtidig fjerner illeluktende utflod.

Les Mer

Hva er Nirena?

I motsetning til mange såper og kjemiske sprøytemidler, renser Nirena skjeden trygt og varsomt og frigjør den for skadelige bakterier. Den sørger for at en balansert pH-nivå er opprettet i skjeden slik at du unngår illeluktende utflod. Nirena inneholder spesielle stoffer som har antibakterielle, antimikrobielle, antisopp og antiinflammatoriske egenskaper. Disse ingrediensene har blitt omfattende forsket på og bevist effektive i kliniske studier, samt hjelper til å bevare den naturlige floraen i skjeden ved å opprettholde en normal pH-balanse og fjerne utflod lukt.

Geleen inneholder flere hurtigvirkende ingredienser som er synergisk utviklet. Ingrediensene er utledet naturlig for å bevare renheten. Denne hypoallergene geleen inneholder ingen syntetiske kjemikalier og bidrar til å opprettholde en sunn skjede hygiene ved å forbygge kløe, dårlig lukt og utslip som er resultater av infeksjoner i skjeden.

Hvordan virker produktet?

Nirena utnytter essensielle lactobacillusbakterier som bruker glykogen fra cellene i den vaginale epitelen. Dette forvandler lactobacillusbakteriene til melkesyre for å opprettholde en normal surhetsgrad med en pH faktor på 4,0. Produktet stimulerer veksten av Döderlein's bacillus og fraråder vekst av fremmede patogener, for å skape en sunn og ren vagina, ikke minst bekjemper den illeluktende utflod fra underlivet.

Hvem bør bruke Nirena?

Kvinner som lider av symptomer som kløe, illeluktende utflod, eller andre symptomer m bør bruke dette produktet. Geleen hjelper å minimere risikoen for soppinfeksjon, bakteriell vaginose, trichomoniasis og andre symptomer på vaginitis. Produktet kan være mer effektivt og behagelig enn såpebad, boblebad eller skjede sprayer. Dersom du har dårlige erfaringer innen dette områder, anbefaler vi sterkt at du prøver Nirena.

Hvordan brukes produktet?

Ta litt av geleen på fuktige fingre og masser den forsiktig over vulva og åpningen av skjeden. Skyll grundig etter bruk.

Hva er ingrediensene?

Allantoin, berberis, brasilianske peppertree (blader, bark og frukt), Burdock, kamille, xylitol og lactitol, Lactobacillus casei biofiltrate, polyglucuronate, stegolje og Johannesurt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * 5* har hjulpet mye med min illeluktende uflod. Takk shy
  • * Ganske mild og vennlig mot huden. Vi aldri gå tilbake til å bruke normal såpe i underlivet siden eg ser forskjellv ved bruk av denne såpen
  • * Alle de pinlige og plagsomme symptomer er fjernet, bruker denne hverdag
  • * Mild og Bra!
  • * Perfekt!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev