• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Enkle tips for å øke hårets volum naturlig

For noen år siden, pleide folk å ha tykk og full hår som dekket hele deres hodet. Det var den tiden da mindre kjemikalier og kosmetikk ble brukt på hår. Selv forurensning var ganske mindre. Men i dag har ting forandret seg mye.

Flere sliter med mye håravfall og tynt hår. Noen mener årsaken bak det er bruk av kjemikalier som skader håret styrke og volum . Selv med omfattende bruk av hår styling produkter og krøll/rette tang, blir håret utsatt for mye som fører til slitt og skadet hår. Men det gode behandling å få fortsatt, naturlige måter å få en økning på håret volum.

Hår kan symboliserer skjønnhet for både menn og kvinner. Med vakker tykt hår vil du føle deg trygg og spesielt om deg selv. Men folk som sliter med håravfalls problem trenger ikke å bekymre seg fordi det er mange produkter som er tilgjengelig i markedet til å kontrollere hårtapsproblem og de fleste av dem gjør underverker når du følger instruksjonene perfekt, et eksempel kan være HairGenesis hårpleie produkter .

HairGenesis sjampo er perfekt for de som sliter med tynt hår. Du trenger riktige produkter for å beskytte ditt hår. Her finner du noen enkle tips for å øke håret volum naturlig.

Olje massasje

Massere hodebunnen regelmessig, massere hodebunn er veldig viktig fordi det øker blodsirkulasjonen og gir deg friske hårrøtter. Massere hodebunnen og håret med varm olje; massere hodebunnen i sirkulær bevegelse. De beste valgene av oljer er enten jojobaolje eller kokosolje. For å fjerne flass bruk rosmarin olje. Når du er ferdig med massasje, dekket håret ditt med varm håndkle for noe få minutter, det gir ekstra fukt til håret. Det viktigste tipset er å holde hodebunnen ren, vaske håret fire ganger i uken og kontrollere håravfallet.

Balansert kosthold

Den beste måten å kontrollere håret falle problemet er ved å opprettholde balansert kosthold . Balansert kosthold hjelper deg å øke hårets volum, når du de nødvendige mineraler og vitaminer som jern, vitamin C , B, kobber og sink vil det hjelpe med hårvekst. Disse beriket næringsstoffer hjelpe deg å øke hårets volum naturlig. Det viktigste tipset er å drikke mye vann for å holde deg hydrert , drikke masse vann vil også hjelpe å kontrollere hårtap problem.

De- Stress

Stress er en de viktigste årsakene til håravfall. Når du er stresset fører det også til grått hår, tynnere hår og håravfall. Følg noen regelmessige øvelser som hjelper med å redusere stress, spise riktig mat , delta i yoga og andre stress fri programmer , de hjelper deg til å roe ned og vil også hjelpe deg å kontrollere håravfall.

Følg alle disse tipsene, og få kontroll på håravfall problem. Få tykk, skinnende og vakkert hår tilbake og få tilbake selvtilliten tilbake.