FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan Øke Sædmengde Hjemme fra?

Har du behov for å øke sædproduksjon? Det finnes gode råd – ved å kombinere ett sunnere kosthold, økt aktivitet og med kapsler fra Semenax, kan du øke sædproduksjonen

Leter du etter en metode for å øke sædproduksjon raskt og enkelt? Med Semenax piller kan du gjøre dette i fred og ro hjemmefra. Det finnes mange årsaker til dårlig sædkvalitet. Her er noen eksempler:

 • Røyking
 • Stress
 • Arvelig faktorer
 • Fedme
 • Dårlig kosthold
 • Hormonproblemer
 • Manglende sædutløsning
 • Seksuelt overførbare sykdommer
 • Medikamenter

Det er helt essensielt for menn å vite hva som kan forårsak redusert sædkvalitet, og hva som kan bidra til å øke sædproduksjon. En lav sædkvalitet er en av de viktigste årsakene til infertilitet hos menn. En lav sædkvalitet er en tilstand som enkelte menn kan erfare dersom de ikke har et høyt nok antall av sædceller i spermen sin. Men det finnes gode råd, så les videre!

Slik kan du øke sædproduksjon på en naturlig måte

Det finnes flere faktorer som spiller inn på din sædkvalitet. Her gir vi deg noen gode råd som kan bidra til å øke sædproduksjon og heve kvaliteten.

Slutt å røyke, og du vil øke sædproduksjon

Røyking ødelegger dine sædceller, og er ikke annet enn en meget helsefarlig og dårlig vane. Tobakk inneholder giftstoffer som ammoniakk, karbonmonoksid, nitrogenoksider, tjære, hydrogencyanid, metaller, arsenikk og radioaktive stoffer. Dette bidrar til mange sykdommer, og tar knekken på dine sædceller. Husk at selv om det er vanskelig å slutte å røyke, så er det ikke umulig. Dessuten vil du øke sædproduksjon helt naturlig, kun ved å slutte med denne dårlige vanen.

Ikke utsett testiklene dine for overoppheting

Dersom testiklene dine blir overopphetet, så ødelegges kvaliteten på din sperm. Dårlig spermkvalitet er en av de vanligste årsakene til infertilitet. Overoppheting kan skyldes mange faktorer, bl.a. sauna, feber, trange underbukser, varme bad eller det å ha en laptop på fanget over for lang tid. Du kan øke sædproduksjon ved å gå i løsere undertøy, og ved å ha fokus på hva du utsetter dine testikler for.

Du kan øke sædproduksjon ved å redusere stress

øk sædproduksjon på en naturlig måte

Stadig fler mennesker opplever stress i hverdagen, og høye nivåer av stress har negative innvirkninger på helsen vår. En av konsekvensene kan være en dårligere sædkvalitet. Du kan øke sædproduksjon ved å redusere hverdagens stressnivåer. Det finnes flere ulike verktøy for å redusere stress. Prøv disse selv, og se:

Meditasjon: Forskning har vist at regelmessig og daglige meditasjonsøkter endrer på hjernens nervebaner, og gjør deg mer motstandsdyktig mot stress og stresspåvirkning. Meditasjon innebærer å fokuserer på bestemte punkter, og gi slipp på distraherende tanker.

Pust dypt: Å puste dypt vil senke hjerterytmen og redusere blodtrykket. Dermed vil også stressnivået reduseres.

Smil: Løs opp på stemningen ved å delta i sosiale settinger, se noe morsom på tv og le av en god vits. Et godt humør vil redusere stress og øke sædproduksjon.

Fysisk aktivitet: All aktivitet er bra. Det er bevist at fysisk aktivitet reduserer både stress, angst og depresjoner, ved å stimulere hormoner som roer ned systemet og får deg til å slappe av. Når kroppen er rolig og ikke stresser, så vil den også øke sædproduksjon.

Vær glad: Øv deg på å kjenne på glede, selv når du omgor deg med negative opplevelser. Dette vil redusere stressnivåene og øke sædproduksjon. Å være takknemlig for de gode tingene i livet, vil gjøre bekymringer og triste tanker mindre.

Hvil deg: Føler du deg stresset eller trett? Ta en pause! Ikke tving deg selv til å nå flere mål nå. Du trenger 8 timer med god nattesøvn i tillegg til 1 times siesta i løpet av dagen. Det er den anbefalte mengden med hvile. Det vil garantert øke sædproduksjon og gi deg bedre kvalitet på dine spermier.

Oppretthold en sunn vekt for å øke din sædproduksjon

Fedme og et ubalansert kosthold kan lede til mange helseproblemer, blant annet infertilitet grunnet lav sædproduksjon. Du kan øke sædproduksjon, og nyte godt av gunstige effekter på flere områder av din helse, ved å spise sunt og holde deg i fysisk bevegelse.

Hold deg alltid hydrert når du ønsker å øke sædproduksjon

Vann er helt essensielt for en optimal helse og metabolisme. Ønsker du å øke sædproduksjon, og oppnå bedre helse, så bør du få i deg 3-4 liter væske hver dag. Ikke glem at sukkerholdige drikker og alkohol bør unngås. Det er anbefalt å drikke minimum 2 liter med sunne væsker, slik som juice, yoghurt og vann, dersom du vil øke sædproduksjon. Ved varmt vær, trenger du også mer væskeinntak.

Tilskudd som bidrar til å øke sædproduksjon – raskt og naturlig

Sink

Sink er regnet som en av de beste kildene for å forbedre fertiliteten til menn. Ved inntak av sink vil du øke sædproduksjon, i tillegg til at det har gunstige effekter på sædcellenes bevegelse og størrelse.

Matkilder: gress, biff, spinat, asparges, sopp, lam, sesamfrø, gresskarkjerner, linser, quinoa, cashew, kalkun, grønne erter, yoghurt, tofu, brokkoli, sjøgrønnsaker, tomater osv.

Selen

Selen er nødvendig for at sæd skal produseres. Selen er viktig for den antioksidante beskyttelsen i tillegg til mange andre helseforhold.

Matkilder:tunfisk, reker, sardiner, laks, torsk, sopp, asparges, kalkun, biff, lam, brun ris, egg osv.

Koenzym Q10

Dette er et viktig antioksidant som produseres i kroppen vår. Det beskytter mot frie radikaler, og beskytter DNA-et vårt samt at det er nødvendig for de grunnleggende cellefunksjonene.

Matkilder: Brokkoli, mørke bladgrønnsaker, nøtter, fisk, skalldyr, svinekjøtt, kylling og oksekjøtt. Det er anbefalt og også ta et tilskudd, da det er vanskelig å få i seg tilstrekkelige mengder via mat.

Vitain E

Vitamin E er et kraftfult antioksidant som bidrar til å bygge et sterkt immunforsvar. Vitamin E fører også til å øke sædproduksjon, øke bevegeligheten til spermiene samt produksjon av sunnere sperm.

Matkilder: Solsikkefrø, spinat, asparges, grønnkål, reker, olivenolje, peanøtter, avokado, mørke bladgrønnsaker osv.

Folsyre (folat)

Studier viser at folat har positive effekter for deg som vil øke sædproduksjon. For lave nivåer av folat kan bidra til at sædcellene blir ødelagt. Dessuten kan det bidra til hjerte- og karsykdommer og kreft. Menn med lave verdier av folat, risikerer å produsere sperm med for få eller for mange kromosomer. Dersom et egg blir befruktet med en slik sædcelle, kan det bidra til misdannelser, spontanaborter eller tilstander som Downs syndrom.

Matkilder: Linser, spinat, blomkål, brokkoli, persille, svarte bønner, kidney beans, navy beans, grønne grønnsaker.

Vitamin B12 – Kobalamin

Dette er en type av B-kompleks vitaminer. Den er svært viktig i det kardiovaskulære systemet. Komplekset bidrar til DNA-produksjon, gir energi til hjernen og er viktig i nervesystemets aktiviteter. Vitamin B12 sørger for å øke sædproduksjon på en naturlig og sunn måte.

Matkilder: Sardiner, laks, tunfisk, torsk, lam, reker, yoghurt, kylling, sopp osv.

Vitamin C

Vitamin C inneholder kollagen, som sørger for å gi en vakker hud og bein. Den sørger for at serotonin produseres i tilstrekkelig grad, slik at hjernens funksjoner blir beskyttet mot alle de frie radikalene. Vitamin C vil også bidra til å øke sædproduksjon og heve kvaliteten.

Matkilder:Finnes i rikelige mengder i frukt og grønt. Papaya, ananas, appersiner, brokkoli, kål, jordbær, rosenkål, grapefrukt o.l. er spesielt gode kilder til vitamin C.

L-carnitine

L-carnitin er en aminosyre som kroppen produserer. Aminosyrer er byggesteinene til proteinene. Forskning viser til at det kan bidra til å øke sædproduksjon når en tar L-carnitin, enten alene eller sammen med acetyl-L-carnitin. Dette har gitt positive effekter hos menn med infertilitetsproblemer.

Anbefalte produkter