FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Oligo.DX

Gele mot cellulitter
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ingen av kallenavnene på cellulitter, fra appelsin til cottage cheese, er noe vi ønsker å assosiere med huden vår. Imidlertid kan det være vanskelig å takle denne litt mystiske tilstanden, og det kan føre til at spesielt kvinner skjuler huden sin. For at du skal kunne jobbe med disse spesifikke problemene i fred og ro hjemme hos deg selv, har DS Laboratories blandet potente ingredienser i Oligo.DX Gel.

 • Mot cellulitter over hele kroppen
 • Flott å bruke på lår og bakdel
 • Multi aktiv gel med koffein
 • Beriket med rød tang og eføy
 • Nanosome leveringsteknologi
 • Enkel påføring

Med en spesiell formulering som retter seg spesielt mot hudens elastisitet, fasthet og tilsynekomsten av cellulitter, søker Oligo.DX å hjelpe deg fremover og få bedre selvtillit når det gjelder hele kroppen. Den briljante kremen er ideell for påføring på lår og bakdel, så vel som på andre steder av huden din. Det holder med å bruke den en gang daglig.

 • Klinisk testet
 • Ekspert formel
 • Uten parabener
 • Uten SLS

Angående cellulitter

Cellulitter, også kalt "appelsinskall", er lett gjenkjennelig takket være sitt karakteristiske utseende. Men de fleste av oss er ikke klar over den underliggende mekanismen. Disse klumpene er laget av fettceller beveger seg fritt og som har penetrert gjennom muskler under hudens overflate. De aktiveres av kroppsvekt, men selv de eksepsjonelt slanke kan kjempe mot cellulitter. Det er mest vanlige hos kvinner, og vises langs bakside og lår. Det finnes mange tiltak for å avhjelpe problemet, og mange av dem skylder på dårlig sirkulasjon. Kirurgiske tilnærminger kan imidlertid være både ubehagelige og dyre, og gi blandede resultater. Ville ikke en målrettet tilnærming som kan brukes hjemme bli ønsket velkommen av mange?

Nanosome teknologi

For å fungere optimalt på huden, må ingrediensene være i stand til å trenge dypt ned. Det må tilføres optimale mengder og de må vare lenge nok. Nanosomkapsling har en unik tilnærming til disse målene, og binder rene aktive faktorer inne i mindre liposomale mikrosfærer. Sammen med en fosfolipid dobbelt sammensetning, strebes det etter å matche menneskets hud. Nanosome teknologi har til hensikt å trenge dypt inn i huden, og deretter slippe ingrediensene sakte fri.

Oligo.DX

DS Laboratories forstår hvor viktig jevn og glatt hud kan være for selvtilliten vår. De bestemte seg derfor for å lage et produkt som var egnet for deg og dine cellulitter. Med en innovativ blanding av faktorer, bundet sammen av nanosome teknologi, trenger du bare å smøre Oligo.DX Gel på de aktuelle områdene.

Koffein
Koffein
Denne faktoren er kjent for å tilføre kroppen energi, og med dette i tankene finnes det nå i både hud og hårpleie. Det foregår mye forskning på koffein og en evaluering av dets fordelaktige egenskaper og bruk som en stimulator for lipolyse. Klikk her for å finne ut mer.
Karnitin
Karnitin
En ingrediens som stadig oftere finnes i kosttilskudd, som skal gi kroppen mer energi. Denne aminosyren brukes for sine stimulerende og forfriskende egenskaper, som arbeider i harmoni med koffein. Når den brukes lokalt, anses den nå for å være viktig for lipidoksidasjon, spesielt i harmoni med andre faktorer. Det har blitt forsket på dette
Ruscus Aculeatus
Ruscus Aculeatus
Denne planten blir ofte gjenkjent på grunn av det lille røde bæret. De blir nå inkludert i topiske kremer og geler, men har en stund blitt ansett som nyttige mot hevelse og utseendet av betennelse. Lovende forskning har undersøkt dens effekt på cellulitter.
Eskin
Eskin
Denne forbindelsen er et ubestridelig viktig ekstrakt av hestekastanje. Det brukes til å behandle hevelse og ømhet samt beskytte. Det blir også ansett for at det kan gjøre det samme med blodkarets interaksjon. Det er vant til å styrke huden og berolige ødem, som ofte er forbundet med dårlig sirkulasjon. Les mer her.
Lotus sacré
Indisk lotus
Også kjent for det latinske navnet Nelumbo nucifera. Denne eksepsjonelt vakre blomsten finnes over hele Asia, og er kjent for å hjelpe til med mange kroppslige bekymringer. Takket være dens bioaktive bestanddeler, brukes den til å støtte hudens elastisitet og fremme en yngre hud. Finn ut mer her.
Edera
Eføy
Den kalles også Hedera, og er kjent for sin bemerkelsesverdige styrke og fasthet. Når det gjelder hud, anses den som ideell for hud som viser tegn på slapphet på grunn av dårlig sirkulasjon. Klikk her for å finne ut mer om dette.
Carrageenan
Carrageenan
Avledet fra rødt tang, en plante som anses å være et svært viktig tillegg til hudpleiemarkedet på grunn av plantens evne til å motstå tøffe forhold. Dette ekstraktet har et høyt innhold av flavonoider som har ført til at det ble anbefalt til bruk på cellulitter.

Komplett liste over ingredienser

Aqua, propylenglykol, cyklopentasiloksan, kapryl/Capric triglycerid, isopropylmyristat, Steareth 10, koffein, Akrylater/C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Glycerylstearat, PEG-100-Stearat, Trietanolamin, Dimetikonol, Butylenglykol, Fenoksyetanol, Glyserin, Lecithin, Cetylaminoglykol, Hydrolysert kasein, Ruscus Aculeatus ekstrakt av rot, Tea-Hydroiodide, Carnitin, Caprylyl Glycol, Escin, Xanthan Gum, Maltodextrin, Nelumbo Nucifera ekstrakt av blad, Kalium Sorbat, Acacia Senegal Gum, Ethylhexylglycerin, Silica, Hedera Helix (Eføy) ekstrakt, Carrageenan (Chondrus Crispus), butylparaben, propylparaben, tripeptid-1.

Bruksanvisning

For å få maksimal glede av produktet anbefales det at du bruker Oligo.DX-gelen etter bading eller dusjing. Påfør en liberal mengde av geleen en gang daglig og sørg for å fordelen den jevnt på det aktuelle området. Det er imidlertid ikke nødvendig å massere den inn i huden. Sørg for at den får trekke inn i huden før du kler på deg. Ettersom cellulitt er en pågående bekymring, anbefales det at du investerer i langvarig bruk.

Råd

Alle produkter fra DS Laboratories er laget med det for øye å være et optimalt produkt for deg og dine bekymringer rundt kroppen din. Du bør likevel lese gjennom listen over ingredienser i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Vær nøye med å ikke bruke fuktgivende såper eller kremer på samme område som kremen, da de kan forstyrre gelens funksjon.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

95% basert på 4 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Beste cellulittkremen jeg har brukt!

  A Anna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har fått mye av det etter barna var født og nå bruker jeg kremen hele tiden. Det hjelper litt etter litt

  HO Heidi O small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gele aktig krem som strammer opp huden. Likte konsistenten, absorberte fort inn i huden

  LK Linda K. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Enkelt å bruke, kan lett masseres inn i huden. Gir en stram effekt etter påføring.

  A Andrea small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person