FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Om oss

Om oss

Vi liker å gjøre ting litt annerledes. ShytoBuy er et nettsted som tar sikte på å hjelpe deg med problemer som kan være litt pinlig. Vårt rykte har blitt bygget, fremfor alt på kvalitet, sikkerhet og bekvemmelighet av våre produkter.

Våre verdier

Autentisitet

er det viktigste for oss


Fortreffelighet

er det vi strever for


Respekt

er det vi verdsetter


Teamwork

er det vi tror på


Diskresjon

er det vi tilbyr


Dedikasjon

er det som driver oss


Våre produkter

Våre produkter har blitt hentet med stor omsorg fra hele verden. Det er svært viktig at materialene er trygge og egnet til formålet, og mens mange av dem er klassifisert som kosttilskudd - er deres opprinnelige naturlige ingredienser blitt brukt i mange tusen år. Et spørsmål som vi ofte blir spurt, er 'fungerer virkelig produktet?' Og en av grunnene til vår suksess er det faktum at vi unngår å komme med mirakuløse løfter. Ja, de virker, men tiden det tar og resultatene du forventer, kan variere. Mange av våre kunder kommer tilbake og bestiller igjen - så vi kan se at det er suksess. På grunn av deres natur, er det vanskelig å få vurdering fra alle våre kunder, men vi tror at det beste å gjøre er å fjerne forventningene og se hvordan de påvirker deg som individuell.

Din diskresjon og sikkerhet

Fra dag en til nå, har ingenting hatt større prioritet enn å sørge for at a) du er i stand til å bestille med høyest beskyttelse av din identitet og kort betalingssikkerhet b) bestillingen din kommer uten at noen er i stand til å vite hva som er inni.

Vi bruker kun Verisign-sikkerhetskrypteringsteknologi, og vi lagrer aldri kortinformasjonen din. Vi følger streng overholdelse av databeskyttelsesloven, og vi vil aldri selge detaljene dine til noen tredjepart - vi mener det.

Nyt vår nettside

Vi har lagd den for deg tross alt. Laget av den nyeste inne kode teknologi og med en gjennomtenkt design betyr at du raskt kan komme seg til ditt problem og velge noe for å hjelpe deg med å løse det raskt. Husk at vi har folk klar til å hjelpe deg med live chat, e-post eller telefon de fleste timer på dagen og natten - så nyt ShytoBuy-opplevelsen

DU HAR SETT OSS RUNDT

VI HAR DE MEST POPULŒRE MERKEVARENE

Har du flere spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

Kontakt oss her

Voksende firma

Voksende firma Vi har hjulpet menn og kvinner siden 2005 med vårt utvalg av naturlige produkter og enheter. Fra kosthold forbedring til hårfjerning har ShytoBuy etablert seg i 13 land verden rundt med tusenvis av kunder.