Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Omega7

1000mg | Kosttilskudd for overgangsalder
489.00Kr
:


Kapsler

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Omega7® er et resultat av en lang og intensiv forskning utført av Aromtech Ldt. – i søken etter den mest effektive tilskuddet for en sunn kropp, hud og slimhinner. Den er også effektiv mot tørr skjede. Takket være produktets naturlige ingredienser, inkludert tindvedolje a 3, 6, 7, og 9. Dette vil berike kroppen din med essensielle fettsyrer som hjelper mot humørsvingninger, tørr skjede, uttørking og ubehag – som er vanlige symptomer i overgangsalderen.

  • Reduserer symptomer på overgangsalderen, inkludert tørr skjede og ubehag
  • Stabiliserer humørsvingninger og søvnvansker
  • Hjelper cellene med regenereringsprosessen
  • Styrker immunforsvaret og motvirker tørr skjede
  • Inneholder utelukkende naturlig ingredienser
  • Rik på omega 3,6,7 og 9

Omega7 er også rik på antioksidanter, vitaminer og planteekstrakter. Den virker mot mot tørre slimhinner i skjeden, og de aktive ingrediensene er viktige for å opprettholde en sunn kropp, spesielt under store endringer i livsfaser. Disse kapslene er 100% naturlig og fri for kunstige fargestoffer. Dette gjør produktet spesielt egnet for personer som er vegetarianere og personer som er allergisk mot fisk. Bestill Omega7 mot tørr skjede i dag og få en sterkere og sunnere kropp.

Les Mer

Hva er det?

Dette er et kosttilskudd utviklet for kvinner. Formularen har blitt laget helt og holdent av naturlige ingredienser, som er rik på Omega 3, 6, 7, og 9, antioksidanter og planteekstrakter. Denne sammensetningen kan redusere vaginal tørrhet, tørr skjede og andre symptomer under overgangsalderen.

Omega7 har blitt fremstilt av de beste, naturlige ingrediensene inkludert tindvedbær, Omega 3 (alfa-linolensyre), Omega 6 (linolsyre), Omega 9 (oljesyre) og antioksidanter. Denne unike sammensetningen fremmer cellefornyelse og styrker immunforsvaret. Fortalt med andre ord, så vil kosttilskuddet hjelpe deg å overvinne symptomer under overgangsalderen, slik som tørr skjede.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Omega7 er et kosttilskudd med mange fordeler. Omega7 kan redusere symptomer under overgangsalderen, slik som tørr skjede, tørrhet i munn og øyne. Den er særlig effektiv mot tørre slimhinner i skjeden pga. sine aktive ingredienser.

Tindvedolje har blitt brukt i tradisjonell medisin i tusenvis av år, og er spesielt kjent for sin evne å holde vaginal vev fuktig og smidig. Den er spesielt effektiv mot tørr skjede og virker mot tørre slimhinner i skjeden

Omega 3, 6, 7 og 9 kan fremme cellefornyelse og gi deg en sunnere kropp og sterkere immunforsvar.

Hva sier kunder om Omega7?

Denne behandlingen har i flere år vært førstevalget til flere kvinner i overgangsalderen. Kunder har rapportert at sexlysten har blitt vesentlig forbedret, spesielt fordi de føler mer velvære og får en sunnere kropp. I tillegg kan du motvirke tørr skjede pga. produktets effektive ingredienser mot tørre slimhinner i skjeden. Kvinner som har opplevd blødninger eller smerte under vaginal samleie hevder at Omega7 har fått dem til å nyte sex igjen.

Hvordan bruker jeg produktet?

Produktet er svært enkelt og praktisk å bruke. Den er svært effektiv mot tørre slimhinner i skjeden. De første to månedene tar du 2 kapsler, 2 ganger om dagen – to om morgen og to om kvelden. Dette kan du gjøre i forbindelse med hovedmåltider og et glass vann. Etter 2 måneder så kan du redusere dosen til en kapsel to ganger daglig.

Når kommer resultatene?

Omega7 virker straks etter første inntak. De fleste kunder opplever resultater ved regelmessig bruk etter 4-6 uker. Vi anbefaler at du fortsetter behandlingen i minst 3 måneder for at langsiktige resultater skal kunne oppstå.

Resultatene vil variere fra person til person avhengig av utgangspunktet før behandling, samt kroppens evne til å ta opp de aktive ingrediensene. Men de fleste vil oppleve god effekt mot tørre slimhinner i skjeden .

Får jeg bivirkninger?

Omega7 er fullstendig naturlig slik at du ikke bør oppleve noen bivirkninger når du bruker den mot tørre slimhinner i skjeden. Imidlertid anbefaler vi at du leser igjennom ingrediensene for å unngå allergiske reaksjoner.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill din Omega7 raskt og enkelt fra ShytoBuy. Hvis du legger inn bestillingen innen kl.16 på alle hverdager så kan du få varen allerede i morgen. Bare trykk på «Legg i handlekurv» og fortsett videre til betalingssiden.


Registrer
For Nyhetsbrev