Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Paraxine Kapsler 30 Kapsler | Tablett kur for hangover

Cobeco Cosmetics

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Paraxine kan bidra til at du bedre kan utholde lange netter og ville fester uten en kjip «dagen derpå». De naturlige egenskapene vil gi støtte til kroppen din, og hjelper til med fordelingen av alkohol samt motvirker tømmermenn og bakrus neste morgen.

  • Kan redusere opptil 55 % alkohol i timen
  • Paraxine bidrar til å rense kroppen
  • En effektiv kur mot bakrus
  • Et naturlig kosttilskudd
  • Kan motvirke midlertidige problemer med impotens i forbindelse med alkoholinntak
  • Den beste Hangover Cure mot bakrus

Paraxine er et flott verktøy som bidrar til å redusere risikoen for å få hangover, slik at du kan kose deg å ha det gøy. Dagen derpå er ikke helt ødelagt, dersom du lider av plagsom bakrus. Benytt deg av Paraxine Hangover Cure, og feire med en fest dagen etter også. Paraxine kan hjelpe deg!

  Les Mer

HVA ER PARAXINE?

De fleste voksne vet hvor morsomt det er å gå ut på byen og drikke, men vi vet også hvor ubehagelig «dagen derpå» kan bli.

Paraxine hangover cure reduserer alkoholens effekt på kroppen. Den bidrar til å bryte ned alkoholen raskere, og hjelper deg mot en «dagen derpå» uten bakrus. Et høyt inntak av alkohol kan også føre til problemer med impotens, men Paraxine kan ha en positiv effekt mot midlertidig erektil dysfunksjon.

Kuren er laget av Cobecco Pharma, som er en pålitelig leverandør som også leverer til det danske markedet. Alle produkter er nøye undersøkt og testet før salg.

HVORDAN VIRKER PARAXINE HANGOVER CURE?

Paraxine hangover piller er enkle å bruke, du trenger kun å innta dem sammen med, eller rett etter inntak av alkohol. Paraxine fremmer nedbryting av alkohol og andre giftstoffer som er ansvarlige for å utløse bakrus dagen derpå. De viktigste aktive ingrediensene, slik som asparagin, er spesielle aminosyrer som har en positiv effekt på hjernens funksjon. Paraxine kan bidra til å redusere kroppens alkoholkonsentrasjon opptil 55 % raskere enn det kroppen ville ha klart på egenhånd. Dermed kan du bli raskere edru, og nyte dagen.

HVORDAN ANVENDER JEG PARAXINE?

Innta 4-6 hangover piller en liten stund etter, eller like etter at du har drukket alkohol. Drikk alltid vann for å unngå å dehydrere neste dag. Det er vanlig å anbefale å drikke et glass vann etter en enhet alkohol. Bare ved å følge dette rådet, vil du redusere intensiteten av bakrusen dagen derpå. En pakke med Paraxine inneholder 30 tabletter – nok for flere ville netter. Med denne naturlige kuren mot bakrus, er du alltid klar – også neste morgen!

HVILKE BIVIRKNINGER GIR PARAXINE HANGOVER CURE

Paraxine er et naturlig kosttilskudd, og det finnes ingen kjente bivirkninger. Dette betyr dog ikke at du tåler mer alkohol enn tidligere ved inntak av denne kuren. Vær oppmerksom på at denne kuren mot bakrus kun er beregnet på voksne mennesker. Den skal ikke benyttes av gravide eller kvinner som ammer.

INGREDIENSER I PARAXINE

Denne kuren mot bakrus inneholder 680 mg asparagin, 20 mg Phenylalanie og gelatine. På grunn av de naturlige ingrediensene, finnes det ingen bivirkninger ved anvendelse av kuren.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (86.67% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Ja da trengte jeg noe under turen til spania med gutta. Skal si at denne fungerte bra! Hadde ikke den samme "Groggy" følelsen som jeg hadde før! Tusen takk! Har den i baklomma !
  • * To av denne før man legger seg vil gi deg en uforventet god følelse dagen etter. Anbefales!
  • * Følte meg ikke slapp og treig dagen etter en lang natt! Jeg råder om å ta 2 før søvn dersom man husker det. Også med masse vann!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev