Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Penis Ekstender

Andre lignende kategorier

Andre lignende kategorier

Vurdering
 
Penis ekstender er en av flere måter å øke din penis størrelse, men det er den eneste som har blitt vitenskapelig bevist. Penis ekstender er en enhet ment for å strekke penis. Men som alle treningsutstyr, er det viktig at du tar den riktige avgjørelsen om hvilken enhet du kjøper.
Penis ekstender er en av flere måter å øke din penis størrelse, men det er den eneste som har blitt vitenskapelig bevist. Penis ekstender er en enhet ment for å strekke penis. Men som alle treningsutstyr, er det viktig at du tar den riktige avgjørelsen om hvilken enhet du kjøper.

Hvordan virker penis ekstender?

Penis ekstender jobber på to svært enkle grunnleggende prinsipper som gjør dem effektive:

  1. To festepunkter: en på undersiden av penis og en annen like før slutten av penis.
  2. bar : for innstilling av nivået for ekspansjon

Disse barene er justerbar i henhold til behovene til alle bærer gjennom hele programmet. Forskjellen mellom de ulike modellene av penis ekstender er på mekanisme for å forlenge stolpene, men også når det gjelder komfort.

For sikrede resultater og en klassisk, men effektiv design, ShytoBuy deg til å oppdage Jes Extender ™. Du kan også velge dens lillebror, som er Male Edge revolusjonerende design og meget god komfort.

Vitenskapen om cytokinese for å forstørre penis

Mange menn knytter ofte sin penis størrelsen til sin manndom og kan oppleve litt frustrasjon og skuffelse dersom de ikke er fornøyd med størrelse eller dens ytelse. I dette tilfellet, finnes det mer eller mindre pålitelige og farlige metoder for å øke størrelsen på deres kjønn.

Penis ekstender virker på det enkle prinsippet at cytokinese tvinger cellene til å utvikle seg og dermed forstørre penis. Den kan hjelpe deg med å oppnå ønskede resultater, er enkel og ikke farlig å bruke.

Vanligvis observert i de senere stadier av mitose, er cytokinese faktisk betegnelsen for celledeling som er ansvarlig for penisforlengelse og hvorfor penis forlengere er den eneste validert teknikk for penis utvidelse.

Når trekke prosessen fungerer følge av penis ekstender, og vev er strukket for å passe celledeling, dannes det to datterceller som fortsetter prosessen. Videre fungerer det på samme metoden som er funnet i andre deler av kroppen som ørene, hvor noen folk bruker "plugger" eller "forlengere" i øre for å få større hull. Vitenskapen bak teknikken for penisforlengelse ekstender er det samme.

En god blodsirkulasjon til penis celler er avgjørende for å akselerere denne prosessen, og det er derfor vi anbefaler på det sterkeste å bruke penis utvidelse piller supplement regelmessig når du bruk penis ekstender, for å oppnå resultatene stadig raskere og mer imponerende.

Gir penis ekstender synlige resultater?

Det er vitenskapelig bevist at penis ekstender fungerer, men enda bedre, de er mer effektive enn kirurgi for å øke størrelsen på penisen. Faktisk, avslører en studie av en doktor ved Universitetet i Torino, Italia at:

  • 121 menn har brukt kirurgi for å øke størrelsen på penis
  • 109 menn har brukt penis utvidelse metoder annet enn kirurgi, som bruk av penis ekstender
  • Gevinsten i penis størrelse og i ereksjon var mye større for pasienter som brukte penis ekstender enn de som hadde kirurgi.
  • Penis ekstender er den eneste virkelig bevist metode for penis utvidelse.

Kjøp penis extender hos ShytoBuy?

For over 10 år, har sShytoBuy vært ekspert på velferd intimt for menn og kvinner, og tilbyr effektive og kvalitetsprodukter. Vårt samarbeid med leger og spesialister over hele verden tillater oss å velge og tilby produkter i forkant av innovasjon for å gi deg de aller beste på markedet, og fremfor alt, hva som passer deg best. For spørsmål om våre produkter eller tjenester, kan du kontakte oss på info@shytobuy.no

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.

Registrer
For Nyhetsbrev