• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Penisforstørring uten kirurgi

Det svirrer mange myter rundt penisforstørring. Mange tror at penisforstørring er ikke mulig uten å ty til kirurgi. Dette er faktisk ikke sant. Det finnes mange gode løsninger for få større penis på, blant annet penisøvelser, naturlig tilskudd og utstyr for penisforlengelse.

Myter rundt penisforstørring

Hvis man er mindre velutstyrt så er det naturlig å ønske at man hadde en større penis. Det svirrer mange myter rundt penisforstørring. Mange mener f.eks. at det er umulig få større penis uten å ty til kirurgi. Mens andre sverger til at penisøvelser kan føre til lengre og tykkere penis. Sannheten er at gode resultater tar tid, spesielt når det gjelder penisøvelser. I tillegg så må man også huske på at tilstanden penisen er i vil også påvirke størrelsen. Mange menn opplever at penisen er bitteliten når man blir utsatt for kulde, mens den naturligvis blir større under harde ereksjoner. Penisforstørring er dermed litt kompleks. Avhengig hva man ønsker, f.eks. mer harde og langvarige ereksjoner så kan naturlige, effektive tilskudd som Vigrx Plus Pillsvære en god løsning. Mens andre liker å kombinere penisøvelser med tilskudd for bedre sexytelse for best resultat.

Er penisforstørring mulig uten kirurgi?

En misforstått fakta om penisforstørring er at penisen er ikke en muskel. Det er delvis sant, fordi penisen er 50% muskel. Dette gjør det mulig å øke penisstørrelsen via penisøvelser. Faktisk så har arabiske stammefolk fra gammelt av benyttet slike øvelser for å få større penis. Og hvis ser på stammefolk rundt omkring i verden, så oppdager man at deler av kroppen kan forlenges og forstørres helt uten kirurgi. Stammefolk bruker vekter, ringer, disker og andre gjenstander for få lengre øreflipper, hals og ikke minst penis. Utstyr for penisforlengelse i dagens marked er nettopp inspirert av stammefolkenes teknikk for å forlenge kroppsdeler.

Gode resultater krever tid

Så penisforlengelse er fullt mulig uten kirurgi. Men mange tror at penisforstørrelse er noe man kan gjøre over natten. Det er langt i fra sannheten. Utstyr for å gjøre penisen større krever regelmessig og langvarig bruk for best resultat. Det samme gjelder også tilskudd for hard ereksjoner. Mange faktorer spiller inn på resultat, inkludert kosthold og dessuten hvor flink man er til å følge anbefalte instrukser.

Er penisøvelser farlige?

Mange er bekymret for å skade penisen under penisøvelser eller ved bruke av penisforstørringsutstyr. Det er naturligvis alltid et faremoment dersom man overdriver øvelsene eller ikke bruker utstyr som anbefalt. For best effekt så bør man alltid følge anbefalt instrukser, uansett om det er utstyr for penisforstørring, tilskudd for hardere ereksjoner eller når man gjør penisøvelser. Det finnes mange øvelser, noen hjelper med hardere ereksjoner, mens hjelper deg å oppnå mer intense orgasmer.

Kegel-øvelser er kun for henne?

Underlig nok så er Kegel-øvelser mer kjent blant kvinner enn menn. Men dette betyr ikke at kegel-øvelser ikke fungerer for menn. Kegel-øvelser er kanskje et av de beste øvelsene for bedre sexliv. Hvis man styrker pubococcygeumusklene med Kegel-øvelser kan man oppnå dypere og deiligere orgasmer.

Som du ser er det fullt mulig å få større penis uten kirurgi. Det finnes gode produkter i markedet, slik som Vigrx Plus som hjelper deg å få langvarige ereksjoner. Og dessuten andre penisforlengere som gir deg lengre penis over tid. Hva enn du bestemmer deg for, så er det viktig å være tålmodig.