Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Veien til en større penis - den effektive penispumpen

Penispumperer en av mange produkter som kan brukes til å få ereksjoner som varer lenger under samleie og kan med tiden gi deg en lengre penis. Penispumper består av en plastikk tube som plasseres på penisen og drives av en pumpe, som ofte er håndoperert. Dette er et trygt produkt som alle menn kan bruke og gir gode resultater.

Hvorfor bruke penispumpe?

Ereksjonsproblemer er en vanlig ting, som mange menn opplever gjennom livet. Men det finnes en løsning. Mange opplever ereksjonsproblemer etter prostataoperasjoner eller når de har kommet inn i en viss alder. Legen gir i de fleste tilfeller piller på resept til dem som sliter som må tas kontinuerlig, men penispumper kan være et like godt alternativ, som koster deg mindre i lengden.

Penispumper er effektive

Du sparer penger : etter ditt første kjøp så varer penispumpen lenge. I kontrast til dyre behandlinger hos legen og piller man må huske å ta hver dag.
Bedre ereksjoner : penispumper er kjent for å gi bedre ereksjoner som varer. På denne måten kan samleie forbedres. Alt dette uten noen kjemiske inngrep eller ukjente medisiner.
Kombinerbart : Penispumper kan kombineres med andre medisiner du muligens tar allerede. Noe som betyr at man ikke trenger å kontakte legen for å konsultere seg angående bruk av penispumpe, noe som ofte er sett på som pinlig av mange.
Trygghet : penipumper er trygge til bruk av alle menn, kontrast til andre behandlinger som ofte involverer kirurgiske inngrep eller kontinuerlig medikasjon som i de fleste tilfeller har mange sideeffekter.
Fordeler : penispumper er med på å forbedre dine ereksjoner etter enkelte operasjoner, sånn som strålebehandling eller prostataoperasjon. Slik at man kan ha samleie som før.
Lengere penis : penispumper skaper vakum, og får penisen til å strekke seg, med tiden så danner nye celler seg, og penisen blir større. Penispumper kan også brukes som ett tilleggsmiddel til å hjelpe med Peyronies sykdom.

Registrer
For Nyhetsbrev