FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Et Syn om Perfekte Bryn

Øyenbryn har nå blitt en viktig trend. Med de rette skjønnhets produktene kan DU også fikse hollywood øyenbryn i ditt eget hjem!

Øyenbryn er viktige fordi de viser uttrykk, som er tilknyttet til våre følelser. På en måte har øyenbryn makten til å endre det Formet vel, generelle utseendet på ansiktet vårt, utifra form og symmetri.

Brynene har en sterk sosial betydning for "emosjonelle uttrykk samt ansiktsgjenkjenning.

Med den generelle fascinasjonen med "Lush Eyebrows" i det siste, kan vi ikke si at vi helt er overrasket. De er fantastiske! Vi vil alle ha Cara Delevingne øyenbryn, og for dem som ikke er velsignet med et sett av øyepleie produkter, kompenserer vi med med øyenbryns fargetoner, vekststimulerende serumer og hårtransplantasjon. Disse metodene blir stadig mer populært.

Akkurat som make-up og hår, har øyenbryn like mye viktighet. øyenbryn er kleshengere for ansiktet. Ser de stelt ut, vil det samme gjelde for hele ansiktet. Nå som du er oppmerksom på hvor viktig øyenbryn er, skal du få vite om hvordan du kan få perfekte, stelte, dristige øyenbryn.

Hvis du vil ha perfekte øyenbryn,har du noen alternativer: du kan gå til en salong og få dem vokset eller nappet med tråd. Husk at du må gjør research for å finne en lisensiert kosmetolog. Deretter booke time, vente i vente rommet når du først har kommet frem og håpe på at hun former øyenbrynene dine etter de 5 eksempel skjermbildene av Angelina Jolie´s øyenbryn. Upraktiskt?

Eller så du forme den perfekte formen selv.

Først må du finne ut hvilken form er som er best ansiktet ditt, deretter bestemme hvor tykt eller tynt du vil forme dem.

 • Hvis det er et skjønnhets produkt du må ta med deg hvis du noen gang satt fast på en øde øy, så burde det være en napper. Et redskap som kan brukes til flere ting er en napper perfekt for å forme øyenbryn raskt og enkelt. Vondt? Ja.. Men pain is beauty!
 • Øyenbryns stensiler gir en perfekt guide for den type øyenbryns form du er ute etter. Den forkorter tiden din foran speilet. Dine bryn vil enkelt gå fra søstre til tvillinger.
 • Fargetoner er et viktig steg for perfekte øyenbryn. Trenden er nå dype og mørke øyenbryn. Hvis du ønsker denne look´en, trenger du en øyenbryns toner som er lett og påføre men vanskelig å smittes av. Fordelen med en fargetoner er at du får øyeblikkelig tykke øyenbryn som også fyller inn tom rom i øyenbrynene.

En farget øyenbryns toner kan du skape et naturlig og fyldig øyenbryn som varer I flere dager som ikke smitter av. Øyenbryn pensel eller pulver er unaturlig og ofte vanskelig å bruke, og rett og slett uforutsigbare mot regn eller snø. Enkelte kvinner tatoverer øyenbrynene, men dette kan være smertefullt, kostbart og og ende opp som en permanent påminnelse hvis tegnet feil. En Øyenbryns toner /gele børste som i tillegg er laget av naturlige produkter.

Å forholdet seg til øyenbryns trenden trenger ikke være slitsomt. Du trenger kun kvalitets produkter for perfekte øyenbryn.