Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Powerbrasion System Ansiktbehandling

Skin Doctors

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Skin Doctors Powerbrasion Ansiktsbehandling  er et hjemmemikro-dermabrasionsystem som består av 3 steg. Med Skin Doctors Powerbrasion kan du gi deg selv en skånsom ansiktsbehandling som eksfolierer og fukter huden for en helt ny glød. Alt dette kan du gjøre veldig enkelt hjemme. Huden regenereres og får tilbake sin naturlige tekstur.

  • Forbedrer hudens farge og tekstur
  • Friskere, glattere og glødende hud
  • Alpha- og Beta Hydroxy kan gi huden en 24 timers hudfornyelse

Ved hjelp av en kombinasjon av mikro-dermabrasion og gamma hydroxy peeling vil Skin Doctors Powerbrasion gi deg en ansiktsbehandling med profesjonelt resultat, som etterlater huden glatt og frisk. Skin Doctors Powerbrasion System kan bidra til å redusere forekomsten av inngrodde hår, rynker, solskader og tørr eller fet hud.

Les Mer

Hvordan funker Skin Doctors PowerBrasion?

Ansiktsbehandling som eksfolierer forsiktig det grove øverste laget av død hud som vil fremme en friskere, glattere og glødende hud. Den dyptvirkende skrubben laget av powerbrasion krystaller renser huden for å kunne redusere rynker og ugjevnheter som ofte kommer til syne på ustelt hud. Etter dette kan du påføre en 24-timers aktiv Resurfacin Krem. Powerbrasionsystemet bruker en kjemisk aktiv eksfolierende metode som ytterligere klarner huden med en blanding av Alpha og Beta Hydroxy som virker på huden for å gi en 24 timers fornyelse av huden.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Resultater kan ses nesten umiddelbart, og resultatene vil forbedre seg etter hver behandling. Etter den første økten vil det være en merkbar glattere og renere følelse i huden din.

I de fleste tilfeller er det en klar forbedring i forekomsten av fine linjer og rynker ved bruk Skin Doctors Powerbrasion ansiktsbehandling. Kombinasjonen av mikro-dermabrasion med krystaller og hydroxy syrepeeling gjør dette produktet effektivt i å redusere fremkomsten av rynker og linjer.

Hva inneholder Skin Doctors Powerbrasion-pakken?

Intensive Micro-dermabrasion Crystals – Denne skrubben vil fjerne det gustne laget av hud som ligger helt på overflaten, for å gi rom til ny og friskere hudceller. Den milde skrubben inneholder mikro-innkapslede perler i stedet for aluminiumoksid for en effektiv eksfoliering uten å skade huden. Krystallene inneholder også australsk Tea Tree Oil for å opprettholde sunn hud. De er også rike på anti-oksidanter, som beskytter huden under og etter hver ansiktsbehandling.

Micro-dermabrasion Accelerator Unit - Dette batteridrevne, håndholdte apparatet setter disse forskjellige kornene og perlene inn i en mye mer effektiv sammenheng ved bruke av “mikrosirkler”, som gir en veldig effektiv eksfoliering. Massasjedelen av apparatet gir også en fin økning i blodomløpet som i seg selv har veldig gode effekter.

24timers Resurfacing Krem - Dette er påført etter at den tynne og slitte overflaten av huden er fjernet. Den kjemisk aktive eksfolierende peelingen har en kombinasjon av Alpha og Beta-syrer som arbeider på overflaten av huden for et forbedret utseende.

Glycol og melkesyre - Begge disse syrene arbeider for å løsne det tykke ytterste hudlaget slik at Skin Doctors Powerbrasion ansiktsbehandling kan virke effektivt. Denne syren forbedrer også hudens tekstur, hjelper til med fjerning av linjer, solskader og andre hudproblemer.

Salisylsyre - Denne syren bidrar til å eksfoliere overflaten av huden samt eksfoliere innsiden av porene. Denne doble peelingen gjør salisylsyren svært effektiv på å redusere forekomsten av urenheter, kviser og vil gi deg en glødende hud.

Er det noen bivirkninger ved bruk av Skin Doctors Powerbrasion?

Det er ingen kjente bivirkninger ved denne ansiktsbehandlingen, men det anbefales å ta en test på et lite hudområde før du starter en full ansiktsbehandling, for å forsikre at du ikke har noen allergiske reaksjoner. Vent så 24 timer før du fortsetter med en full behandling. Forvent litt rødhet, prikking og lett avflassing av huden. Avslutt bruk dersom alvorlig reaksjon oppstår.

Etter en full behandling kan du føle en svak prikking, huden kan flasse litt av og noen hudtyper kan bli rød i en kort periode, men dette er den naturlige prosessen av systemet, for å gjenoppbygge frisk hud. God fuktighetskrem og solkrem bør brukes ettersom huden kan bli følsom mot sollys.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Fantastisk produkt
  • * herlig ansiktsmassasje og peeling.
  • * Gått på mye på kjemisk peeling for hud fornyelse før , var veldig dyrt . Bruker denne nå , mildere og mindre kostbart og gir meg like gode resultater ( Mirah )
  • * Sterkt anbefalt.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev