Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Prelox tabletter 60 tabletter | Motvirker ereksjonsproblemer

529.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Prelox er et av verdens mest anerkjente patenterte tilskudd for menn som plages av reisnings – eller ereksjonsproblemer. Dette effektive tilskuddet har blitt klinisk dokumentert at den kan stimulere frem en større, sterkere og lengre ereksjon. Disse enkle og praktiske kapslene er designet for å gi effektive og raske resultater. Dessuten kan man nyte fordelene innen et par uker med bruk.

  • Designet til å motvirke vanlige ereksjonsproblemer
  • Består kun av naturlige ingredienser
  • Diskret, kompakt og lett å bruke
  • Alltid diskret levering!

Prelox mot ereksjonsproblemer® er et patentert tilskudd som er designet for å oppnå og oppretteholde en hard ereksjon. Med sitt innhold av bl.a. Pycnogenol® vil blodtilførselen økes og motvirke typiske ereksjonsproblemer. I tillegg til at Produktet® forbedrer seksuell prestasjon så kan også tilskuddet motvirke nedsatt sexlyst. Hos ShyTobuy sender vi ut varene samme dagen, hvis du bestiller innen kl.16.30 fra mandag til torsdag. Vi lever varene med anonym emballasje.

Les Mer

Hva er Prelox naturmedisin for økt potens?

Reisningsproblemer og vansker med å opprette holde reisning er at de største problemene hos menn over 40 år. Faktisk er problemet så stort at det antas at mer enn 52% av menn i alder 40 + opplever en viss grad erektil dysfunksjon. Det er derfor ikke så rart at etterspørrelsen på en effektiv løsning mot dette problemet er høy.

Prelox er en patentert kombinasjon av 2 potente ingredienser. De potente ingrediensene har blitt klinisk bevist at de kan øke mannens evne til å oppnå og oppretteholde en ereksjon. Impotens eller reisningsproblemer kan oppstå når som helst i livet, men når dette skjer regelmessig så er det et problem som bør behandles aktivt. Produktet tilbyr en hurtigvirkende og naturlig løsning for å forbedre seksuell prestasjon, nytelse og sexlyst. Tilskudde er utviklet for å skape en sunn blodsirkulasjon for penisen. I mange tilfeller er dårlig blodsirkulasjon årsaken til ereksjonsproblemer. Dette tilskuddet, derimot, gir deg et alternativ til både legebesøk og reseptpliktig medisin. Du slipper også å oppleve farlige bivirkninger som forbindes med reseptpliktig medisin.

Hva er de aktive ingrediensene?

Nitrogenoksid (NO) spiller en viktig rolle utvidelse av blodkarene. Sunn blodtilførsel til kjønnsorganet er nøkkelen til seksuell tilfredstillelse. Prelox inneholder Pycnogenol® som er en ekstrakt av fransk furutre-bark. Pycnogenol® har blitt påvist å kunne øke NO-produksjonen, og dermed fremme en sunn blodsirkulasjon.

En annen aktiv ingrediens i Prelox er Icarrin, som er en naturlig botanisk forbindelse som brukes i tradisjonell kinesisk medisin. Denne ingrediensen kan deaktivere enzymet som vanligvis er ansvarlig for nedsatt seksuell prestasjon og sexlyst.

Når kan jeg se resultatene?

Det spesielle ved Prelox er at den gir resultater på både kort og lang sikt. Etter bare et par ukers bruk har mange menn vært i stand til å nyte fordelene med en mer langvarig reisning og bedre seksuell utholdenhet. Imidlertid bør man være obs på at tid og resultater kan variere fra person til person. Resultatene er avhengig av flere faktorer, slik som ditt utgangspunkt før behandlingen og kroppens evne til å ta opp ingrediense i tilskuddet.

Hvordan skal jeg bruke Relox naturmedisin?

Hver eske med Prelox inneholder 60 lettsvelgelige tabletter, som er nok til 2 ukers forbruk dersom du bruker den anbefalte dosen på 4 kapsler daglig. Etter de to første ukene kan du senke dosen til 2 kapsler om dagen, slik at hver pakke vil være nok til en hel månedsforbruk.

Finnes det bivirkninger?

Produktet består utelukkende av naturlige potente ingredienser, og det finnes ingen kjente bivirkninger. Men vi anbefaler deg å lese igjennom ingredienslisten for å sikre deg at du ikke er allergisk mot innholdet.

Hvilke ingredienser inneholder Prelox naturmedisin for økt potens?

Guandinpentanoic syre 700mg, leucocyanidol 20mg, Taurin 50 mg, Acid Blue 9 (adjuvans), Allura Red (adjuvans), cellilosa, mikrokrystallinsk (adjuvans), hypromellose (adjuvans), indigo (adjuvans), polydextrose (adjuvans), titandioxid (adjuvans), triglycerider.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill tilskuddet raskt, enkelt og fremfor alt diskret hos ShyToBuy. Bare klikk på «Legg i handlekurven» og du blir sendt direkte til innkjøpssiden. Vi verdsetter din diskresjon og derfor vil hverken produktet eller vår hjemmeside bli omtalt på emballasjen.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Etter en måneds bruk er jeg kjempefornøyd. God effekt for meg personlig (mann i 40-årene med under gjennomsnittlig naturlig sexlyst), og den økte blodtilstrømmingen har vært veldig positivt for sexlivet og selvtilliten.
  • * Har så mye sexlyst ! og underetasjen plaget så mye meeer !
  • * topp produkt . vil bestille fra deg igjen.
  • * Kjempeprodukt. Anbefaler det faktisk til andre som også sliter litt på soverommet.
  • * Jeg har aldri prøvd potenspiller før, så var litt usikker på hva jeg skulle velge. Damen i telefonen kunne anbefale disse, så jeg kjøpte dem. De kom fort i posten og jeg merker forskjell allerede etter et par ukers bruk!! Fornøyd
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev