FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Grått hår

Grått hår

Alle vil på et tidspunkt bli rammet av grått hår, men det er ulike faktorer som avgjør hvorfor noe får det mye tidligere enn andre. Hos ShytoBuy har vi valgt ut unik produkte til å behandle hårsekker som forårsaker grått hår. Håret blir hvitt når pigment cellene i bunnen av hårsekken responderer for dannelse av farge opphøre. Den gode nyheten er at grått hår er ikke noe du må leve med . Det er enkel og effektiv måte å naturlig holde farge uten å måtte farge håret.
Er du en av mange som bekymrer deg for grått hår, enten du er kvinne eller mann? Du er ikke alene; over tiden eldes kroppen og med det kommer grått hår. Dette skyldes da pigmentcellene i våre follikler dør, og dermed forsvinner fargen. Det er ingen tvil om at på grunn av dette, så utvikles det stadig nye produkter på markedet mot grått hår, som søker i å forhindre nettopp dette. Om du ikke ønsker å farge håret eller ikke har mulighet for det, så er det naturlig kosttilskudd du kan benytte deg av.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.