FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Hemoroider

Hemoroider

Hemoroider er rett og slett utposninger rundt eller i endetarmen. De er helt ufarlige, men kan være både smertefulle, irriterende og sjenerende. Undersøkelser har vist at det å kjøpe produkter for å behandle hemoroider kan oppleves som noe av det mest ubehagelige og pinlige man gjør på apoteket. Vi her på ShyToBuy mener at du skal slippe unødvendig pinlighet. Her kan du lett bestille diskré produkter for en god hemoroidebehandling som vil dukke opp på døren din raskt og smertefritt.

Filtre

Hemoroider kan oppstå hos hvem som helst, også under graviditet, og kan oppstå internt og eksternt. Denne hevelsen som er forårsaket av utvidet blodkar oppstår rundt endetarmsåpningen og oppleves som ubehagelig. Mange søker en tur til doktoren for å bli kvitt hemoroider, mens andre velger å leve med denne plagen. Det finnes mange måter å behandle hemoroider på, blant dem du kan få kjøpt kosttilskuddskapsler.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.