FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Overgangsalder

Overgangsalder

Overgangsalder er også kalt Menopause, det er et tidspunkt når kvinnes menstruasjon stopper. Noen kaller årene frem til en kvinnes siste Menstruasjon " overgangsalder ", men den tiden er faktisk ”perimenopause.” Menopause fører til hormonell ubalanse som forårsaker hetetokter, nattesvette og humørsvingninger. Hos shytoby har vi plukket ut noe av de beste produktene i marked for å motvirke disse problemer. Vi tilbyr rask og diskret levering.

Filtre

Overgangsalder er en naturlig del av kvinners liv og kommer i tid med aldring. Selv om dette er naturlig og helt vanlig, så kan man fortsatt oppleve bivirkninger slik som hetetokter, kaldsvette om natten, vaginal tørrhet og ubehag under samleie, redusert sexlyst (libido), søvnløshet, angst og lavt humør og konsentrasjonsproblemer samt minne. Heldigvis er det mange måter å unngå dette på og i mange år kvinner har tydd til naturlig kosttilskudd og andre metoder for å redusere disse bivirkningene.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.