FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Skabb

Skabb

Skabb er en vanlig hudlidelse som kan forårsake en del ubehag og kløe. Skabb er også smittsomt, derfor er det viktig å behandle denne hudlidelsen så raskt som mulig. Skabb kan ramme alle – unge, gamle, menn og kvinner. ShyToBuy har et unikt og eksklusivt utvalg av produkter for skabb behandling som er effektive så vel som naturlige. Våre produkter er milde og passende for alle.

Filtre

Selv om skabb ikke anses å være svært alvorlig, så er det en svært ubehagelig infeksjon som ofte kreves å behandle. Det kan forekomme på kroppens overflate, enten det er på hender, ansikt, hodebunn eller andre kroppsdeler og kan komme i form av kløe over hele kroppen. Skabb kan oppstå hos babyer, barn og voksne, hvorav de fleste synes å foretrekke en naturlig, mild fremgang for å bli kvitt skabb utslett. Prøv en lotion, krem, olje, såpe eller vask, for å hjelpe symptomene og lette følelsen av ubehag og ømhet.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.