• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Flass

Flass

Mange menn og kvinner lider av flass, og det er ikke en hyggelig tilstand å leve med fordi det er så tydelig på håret og klærne, men flassbehandlinger er enkle å bruke og gjør stor forskjell for helsen til hodebunnen. Det er ikke nødvendig å lider av flass når det er flassprodukter og behandlinger som hjelper. Uansett hvilken alder eller kjønn, hvis du har flass, er det på tide å rydde opp for godt.

Filtre

Flass oppstår når naturlige oljer og serum som hjelper til med å fuktiggjøre hodebunnen brytes ned. Dette gir en tørr og flassete hudoverflate. For mange oppleves flass som pinlig i sosiale sammenhenger da flass kan drysse ned på skuldre samt være betydelig synlig ved hårlinjen og når håret børstes. Flass i hodebunnen er for mange frustrerende og ikke lett å snakke om, men heldigvis kan man benytte seg av anti-flass produkter som sjampo, kremer og oljer. Dette kan bidra til en sunn og frisk hodebunn.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.