FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Inngrodde hår

Inngrodde hår

Mange vil oppleve inngrodde hår på et tidspunkt i løpet av livet sitt . Denne kondisjonen er helt normalt og er svært vanlig og kan påvirke både menn og kvinner. Det kan være et resultat av rekke faktorer som barbering og voksing. Problemet kan også skyldes av døde hudceller som blokkerer hårfolikker. Inngrodde hår er mer sannsynlig til å oppstå hvis du har grovt eller krøllete hår. Les mer om inngrodde hår nederst på siden.

Filtre

Inngrodd hår er en naturlig konsekvens etter hårfjerning slik som barbering. Inngrodde hår oppstår ved at hårtuppen krøller seg eller gror sideveis, og dermed skaper irritasjon ved at håret ikke får vokse sin naturlig retning. Selv om inngrodd hår ikke er veldig alvorlig, så kan det være irriterende og kan skape nupper som kan klø og være smertefullt. Da dette kan være frustrerende for mange, så har det blitt utviklet en rekke produkter som kremer, lotion og geléer - alt hjelper til med å forebygge denne plagen som inngrodd hår.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.