FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Ringorm

Ringorm

Behandling av ringorm består vanligvis av en soppdrepende behandling som påføres hud i flere uker, for å fullstendig eliminere ringormen. Mens du bruker en ringormbehandling, bør du inngå å dele sko, håndklær og dusj med andre. Hvis du bor i samme husstand som en smitten person, bør du unngå å berøre elementer denne personen har rørt, som for eksemper sengetøy, kammer, luer, børster, leker og telefoner. Disse forholdsreglene vi lhjelpe til å stoppe spredningen av soppinfeksjonen.

Filtre

Ringorm er en vanlig soppinfeksjon som mange opplever i løpet av livet, og de kan oppstå på forskjellige deler av kroppen slik som ansiktet, hendene, hårlinjen, skallen og nakken. Ringorm utslett er ofte karakterisert som en rød ring som kan flasse, være tørr og ha en skorpe rundt. Både barn som voksne kan oppleve denne soppinfeksjonen som er rød og irritert. Det er mange produkter mot ringorm og kan behandles ved hjelp av kremer, såper, oljer og andre produkter.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.